thumb-28

Introduktionsdag for nye kommende gardere i Skive Garden

26/08-19

Går du med en drøm at være med i et fællesskab samtidig med at du får en masse musikalske oplevelser? Så er det nu du skal slå til, for Skive Garden holder introduktionsdag torsdag den 29. august 2019 kl. 18.30 på Ådalskolen i Skive, hvor Skive Garden holder til. Alle interesserede børn og unge og deres forældre er velkomne til denne introduktionsdag, hvor man kan få et indtryk af det spændende musikalske bygarderliv.

Der vil være en generel præsentation af Skive Garden med praktisk info. Skive Gardens 3 forskellige orkestre, trommekorps, tambourkorps og harmoniorkester vil afholde en minikoncert.

Der vil blive afholdt musik-værksteder under ledelse af vores professionelle undervisere, hvor alle kan prøve at spille på forskellige instrumenter, såsom trommer, fløjte og andre blæseinstrumenter.

Der vil i løbet af aftenen være mulighed for at stille spørgsmål til nuværende gardere, deres forældre og bestyrelsesmedlemmer i ”forældre cafeen”.

– Mødestedet for introduktionsdagen er Skive Seminariums parkeringsplads, Dalgas Alle, Skive. Her vil I blive budt velkommen af Skive Garden. Dernæst vil vi gå i samlet trop til Ådalskolen lige ved siden af, slutter formand Bjarne Linnebjerg.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev