thumb-49

Internationalt Vauxhall – Bedford træf på Lundø

23/05-17

Vauxhall og Bedford veterankøretøjer fra otte forskellige lande deltager i Internationalt træf på Lundø i Kristi Himmelfartsferien fra den 25. til 28. maj.

»Det 1. Internationale Vauxhall-Bedford Træf« blev afholdt i England i 2003 i forbindelse med Vauxhall fabrikkernes 100 års jubilæum. Værtsparret til årets internationale træf, Lone og Lasse Nyström på Lundø, deltog i det tre uger lange arrangement. Det blev herefter bestemt, at Vauxhall-Bedford entusiaster skulle mødes en gang om året, og den danske Vauxhall-Bedford Klub fik lov at lægge ud, idet klubben havde 10 års jubilæum i 2004.

»Det 2. Internationale Træf« blev holdt på Sjælland. Træffet har siden gæstet Holland, Sverige, Schweiz, Irland, England og har endog en enkelt gang været afholdt i Australien.

Nyströms fra Lundø har deltaget i alle på nær to. Det er nu 4. gang, træffet afholdes i Danmark, og faktisk er det 3. gang, at Lundø og Skive Kommune har den glæde at hilse folk velkommen til den smukke landsdel. Mange af vore gæster i år har deltaget i træf på Lundø mange gange, både uden- og indenlandske deltagere.

Mange siger at de bedste træf der afholdes i Vauxhall-Bedford regi, holdes på Lundø. De fremhæver at de bedste madoplevelser får man her, livet ved Limfjorden og den smukke natur.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev