thumb-38

Initiativgruppen VisionDommerby – er nu klar med visioner i overskrifter

20/03-18

Initiativgruppen og andre interesserede mødtes i Søby-Højslev Arena i sidste uge. Gejsten var ikke bare intakt – men større endnu end på forrige møde – og det var en sand fornøjelse, at høre de forskellige bud på ideer til udvikling i vores lille by.

Én fortalte om et medborgerhus/aktivitetshus som vedkommende selv havde været med til at etablere – og selv om det skete for ca. 40 år siden, fungerede det stadig, til stor glæde for borgerne.

Flere talte varmt for et naturområde med bordre/bænke og shelters – og kom ligeledes med eksempler fra lignende initiativer.

Legepladsen blev også diskuteret – men tænkt ind i ideen om et medborgerhus.

Sidste punkt var et velfungerende stisystem med træningsstationer som kan binde de 3 byer sammen.

Selvfølgelig blev der også talt meget om, hvad et sådant medborgerhus kunne indeholde og hvordan et naturområde f.eks. kunne se ud –  Forsamlingen var dog enige om i første omgang at tænke stort – og ikke på nuværende tids-punkt lade sig begrænse af noget. Derfor kom følgende Visionsoverskrifter på banen:

Vision 1: Medborger/Aktivitetshus

Vision 2: Naturområde med bordre/bænke og shelters

Vision 3: Stisystem med træningsstationer

Der er lagt et opslag på Facebookgruppen “Søby-Højslev og Dommerby info” indeholdende de 3 visionsoverskrifter til brug på Idé- og udviklingsmødet den 4. april kl. 19.00 i Søby-Højslev Arena.

Initiativtagerne til mødet er Christian Vad Holm, byrådsmedlem for Venstre, Ugeavisen Skiveegnen og Borgerforeningen.

Mødet gælder udvikling i både Søby, Højslev og Dommerby – så vi opfordrer alle interesserede til at møde op denne aften, hvor vi kan skabe et forum og gøre gode ideer til virkelighed. Vi ses.

Venlig hilsen

Initiativgruppen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev