thumb-19

Indvielse af Ulbjerg Friluftsbad en succes

17/06-19

ULBJERG: Ulbjerg Friluftsbad blev indviet fredag den 31. maj i strålende solskin. Først på ugen havde vejrudsigten ellers ikke set for lovende ud, men det flaskede sig heldigvis til den gode side.

Der skønnes at have været omkring 230 mennesker til indvielsen. Det er bestyrelsen ovenud tilfreds med. Flere havde bebudet, at de desværre var på Kr. Himmelfartsferie, og dermed ikke kunne komme.

Finn Christensen fra bestyrelsen holdt indvielsestalen. Derefter gav den lokale byrådspolitikere Kurt Johansen et par bevingede ord. Det gamle svømmebassin blev i sin tid skænket af Kringlefesten, og da det nu er genåbnet, fandt man det passende, at det var Kringlevrideren Kirsten Johansen, der sammen med nogle af byens børn klippede den røde snor.

Første mand i bassinet var til stor morskab for de fremmødte Lars Norup fra Ulbjerg Gymnastikforening, som kom ud til bassinet i fuldt udstyr. Store svømmefødder, dykkerbriller, snorkel mm. Derefter kan det nok være børnene hurtigt fik skiftet om til badetøj, og der blev et leben uden lige. Der lød høje plask og børnelatter.

I dagens anledning var der underholdning af Thomas Madsen fra Sundstrup, som sang og spillede guitar. Det var rigtig hyggeligt. Samtidig var der gratis pølser, brød, øl og sodavand til alle. Ole Stisen og Karsten Jørgensen agerede grillmestre, og Pernille Lassen kom hjem til Ulbjerg for at være livredder under arrangementet, så alt var under de bedste hænder.

Mange private som foreninger havde skænket friluftsbadet pengegaver, og der blev solgt mange sæson- og årskort på dagen, så bestyrelsen er bare så taknemlige og glade for den store opbakning. Nu håber bestyrelsen bare, at man vil tage rigtig godt imod friluftsbadet, og bruge det så meget som muligt.

Bestyrelsen kan se tilbage på en rigtig fin indvielse, hvor alt gik op i en højere enhed.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev