thumb-34

Indbydelser, menukort, bordkort og meget mere…

05/02-18

Dommerby Papir bugner med forskellige forslag til konfirmationen. Lige fra indbydelser, bordkort, menukort og sange. Pynt og tilbehør i lange baner, i alle farver.

Nyheder i butikken

-På grund af stor efterspørgsel har vi nu fået små søde apotekerflasker i glas, med tilhørende små bedelys. De vil gøre sig godt på konfirmandbordet og er også anvendelige efter konfirmationen.

Vi har også flotte servietter og bordløbere i konfirmandernes farver. Og som noget nyt i år kan man selv lave de flotte blomster til bordet, i lige netop det farver konfirmanden ønsker, fortæller Anette Thygesen, indehaver.

Godt besøgt

Allerede nu har konfirmander været på besøg i butikken i Dommerby og mange er allerede i gang med at lave helt deres egne indbydelser.

Når indbydelser er lavet, skal der kigges på bordkort og borddækning. Her kan Dommerby Papir være behjælpelig med ideer til flotte bordkort, blomsterpynt i quilling, flotte bånd og menukort. – Pigerne vælger for det meste en sammenhæng i farverne når det gælder indbydelser og senere borddækningen.

Drengene lader ofte mor være med ind over, men vælger som regel også en sammenhæng mellem indbydelser og bordpynt.

De kommende lørdage fra kl. 10-12 vil der være eksempler på det hele både til drenge og til piger. I hele februar og marts er der udstilling i det nye showroom som viser hvordan en borddækning kan  sættes sammen i farver.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev