thumb-19

Hygge og go’ stemning i Søby Højslev Arena

25/10-16

Det oplever man til julefrokosten i Søby-Højslev Arena, hvorfor flere og flere vælger, at være en del af den traditionsrige fest.

– Det er hyggen og stemningen, der får vore gæster til at komme, mange år efter år. Og så selvfølgelig de gode priser i baren og dansemusikken, der altid har været af den bedste slags. Hyggen og stemningen mærker man med det samme, når man træder ind i hallen til julefrokosten.

Sådan fortæller Gert Johansen, der sammen med de øvrige frivillige fra Højslev St. IF og Nr. Søby IF arrangerer julefrokosten.

Det er lokalkendte Blue Hawaii, der står for musikken, når årets julefrokost holdes lørdag den 26. november kl. 19.00-02.00. Blue Hawaii formår at sætte gang i festen. De har adskillige års erfaring i at levere super god dansemusik.

Der kræses altid for maden og det laves i godt samarbejde mellem Benta’s Cafeteria og Højslev Kro.

Det er 23. år, der holdes julefrokost i hallen i Nr. Søby. Alle år har det kørt på frivillig basis og mange firmaer har deltaget gennem adskillige år.

– Vi gør meget for at firmaer, kortklubber, private selskaber og alle andre skal føle sig godt behandlet. Vi vil kun det bedste og derfor er det også Danmarks bedste øl fra Hancock, der er i hanerne. Man kan selvfølgelig vælge den traditionelle løsning, hvor man betaler hver gang, man får nye forsyninger i baren, eller man kan få oprettet et købekort, hvor der så afregnes samlet efter festen.

Drikkevarer ad libitum
Det er igen i år også muligt at tilkøbe ubegrænset øl, vin og sodavand hele aftenen. På den måde ved man på forhånd, at en hyggelig aften med god mad og drikkevarer kun koster 495 kroner.

– Denne løsning har mange af vores gæster allerede benyttet sig af og det var et tiltag, som mange var glade for, da vi indførte muligheden forrige år, lyder det fra julefrokostud-valget.

Skulle man have behovet, kører der natbus til Skive efter julefrokosten.

Tilmelding til årets julefrokost
Man tilmelder sig ved at sende en mail på julefrokost2016@gmail.com med navn, antal gæster og om der ønskes løsningen meddrikkevarer ad libitum.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev