thumb-33

Husflidsmesse i week-enden: Kreativ Fritid i Viborg

02/09-19

I weekenden 6. – 8. september kan alle kreative ildsjæle igen drage til Viborgmessen. Tinghallen åbner dørene til årets kreative messe med masser af udstillere fordelt på over 5.000m2.

-Vi har gang i en masse ting i Viborg – og her tænker jeg blandt andet på opførslen af et helt nyt messe- og musikhus. Så til næste år rykker vi messen ind i et helt nyt hus, og derfor har vi også valgt at løfte messen endnu et niveau allerede i år, fortæller projektleder Bodil Holm fra Tinghallen.

På Kreativ Fritid kan du opleve et sandt eldorado af kreativt håndværk, design, flot håndarbejde kunsthåndværk og billedkunst. Messen byder desuden på workshops med spændende nyheder indenfor området.

-I år har vi flere nye udstillere med – både indenfor håndarbejde, men også spændende stande der arbejder med træ og bæredygtighed. Så der bliver nok at kigge på, fortæller Bodil Holm fra Tinghallen.

Foruden de mange stande og spændende workshop, bliver der også mulighed for at deltage i foredrag med tv-vært og designer Søren Vester søndag kl. 16.00. Der er gratis entré til foredraget, når du har købt billet til messen, men vil du sikre dig billet skal disse købes efter først-til-møde princippet på Tinghallens hjemmeside.

Det forventes at op mod 10.000 gæster vil besøge messen i Viborg, der holder åben fredag og lørdag fra 10.00 til 17.00 og søndag fra kl. 10.00 til 16.00.

Dommerby Papir deltager også på messen i år.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev