thumb-3

Hospice Forum Danmark får ny landsformand

04/04-17

Olav Nørgaard fra Skive er netop blevet valgt som ny landsformand for Hospice Forum Danmark på generalforsamlingen 1. april og afløser dermed Tove Videbæk, som efter 11 år på posten har valgt at trække sig.

I Olav Nørgaard får Hospice Forum Danmark en ny landsformand med erfaring fra hospice-området, da han allerede ved hospicelovens vedtagelse i 2002 kom med i styregruppen for etablering af hospice i Skive og siden blev næstformand for bestyrelsen for Hospice Limfjord, der i år fejrer 10 års jubilæum.

Olav Nørgaard har ligeledes mange års erfaring med politisk arbejde både fra sin tid som formand for Fore-ningen af Ufrivilligt barnløse og fra arbejdet i først Viborg Amtsråd og siden Region Midtjylland, hvor han siden starten i 2006 har været en del af Regionsrådet.

”Jeg er glad for valget og ser frem til i samarbejde med resten af bestyrelsen at tage fat på arbejdet og ikke mindst til at komme ud og møde nogle af de mange mennesker, der er engageret i hospicesagen rundt om i landet” siger Olav Nørgaard og fortsætter: ”Det er en bred vifte af meget alsidige opgaver, der venter forude og det bliver spændende at tage fat på.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev