thumb-1

Højslev Skole skal have ny leder

27/05-2016

Højslev Skoles leder Michael Schrader er pr. 1. august 2016 ansat som ny skole- og dagtilbudsleder i Vestsalling Skole og Dagtilbud.

Højslev Skoles leder Michael Schrader er pr. 1. august 2016 ansat som skole- og dagtilbudsleder i Vestsalling Skole og Dagtilbud.

Michael Schrader er ansat som ny leder for Vestsalling Skole og dagtilbud og forlader dermed stillingen som skoleleder i Højslev, som han har haft siden 2006.

Som leder af Vestsalling Skole og Dagtilbud kommer Schrader til at have det overordnede ansvar for tre skoler, tre børnehaver og to vuggestuer.

Glæder sig til at følge en rød tråd
Den 49-årige Michael Schrader siger om sin ansættelse i Vestsalling:
– Min motivation for at søge stillingen som skole- og dagtilbudsleder i Vestsalling Skole og Dagtilbud er, at kunne arbejde med ledelse af ledere. Jeg glæder mig til, at arbejde i en organisation, som både dækker dagtilbud og skole. Det giver mulighed for, at følge den røde tråd i barnets liv fra 0 til 17 år.

Forandring er sundt
Schrader fylder 50 til sommer og føler, at tiden nu er den rette for både at tilføre sig selv og Højslev Skole nye impulser.

– Jeg har den holdning, at forandring er sundt for både individer og enheder. Det har været en spændende tid på Højslev Skole, som jeg ser tilbage på med glæde. Ser man på skolen, er den velfungerende og sund, men det er aldrig til skade, at få nye øjne på den fortsatte udvikling. På den måde kan det blive en reel win-win situation for både Højslev Skole, Vestsalling Skole og Dagtild og mig selv som leder, forklarer han.

Glæde i forvaltningen
Hos Skive Kommunes skolechef, Jens Kvist er der glæde og tilfredshed over, at Michael Schrader fortsætter som leder i kommunen:

– Jeg glæder mig til fortsat samarbejde med Michael og over at han stadig er en del af Skive Kommune, siger skolechef Jens Kvist.

Inden sin fratræden i Højslev den 31. juli når Michael Schrader netop at nå 10 års jubilæum som leder på skolen. Før ansættelsen som skoleleder i Højslev var Schrader leder på skolen Sjørslev og senere i Selde. Inden han blev skoleleder var Michael Schrader viceskoleinspektør på Glyngøre Skole i en toårig periode.

En politisk proces sættes i gang
Hvad der sker på skolelederfronten på Højslev Skole er endnu uvist. Skolechef Jens Kvist fortæller:

– Der vil uden tvivl blive udpeget en konstitueret leder. Ellers er processen således, at man på byrådsniveau har vedtaget, at når en leder opsiger sin stilling, skal det behandles på et møde i Udvalget for børn og familier. Her beslutter medlemmerne så, om stillingen skal genopslås i den nuværende form, eller der skal tænkes alternativt. Der er såmænd ikke den store dramatik i det, men blot et led i en politisk fastlagt proces. Vi håber meget, at kunne nå en behandling af den nye situation på Højslev Skole på udvalgs-mødet den 8. juni, slutter Jens Kvist.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev