thumb-48

Højslev – Holstebro & Højslev – Stoholm

23/08-17

Denne uge stod der hele to kampe på 48 timer på programmet, og det blev for alvor en uge hvor vi blev presset men alligevel går ud med en god portion tro på tingene.

Onsdagens kamp var på udebane mod Holstebro, et hold der kommer til at være med helt fremme. Som det altid er med Holstebro så kan de komme med et halvt Danmarksseriehold, eller et halvt oldboys hold, så man ved aldrig hvad man møder op til.

I dagens anledning havde de et par spillere med oppefra, men ikke noget der var udslagsgivende i forhold til resultatet. Vi starter rigtig skidt, Holstebro får hjørnespark efter 2 minutter, hvor en fuldstændig umarkeret mand får lov at heade bolden i kassen fra det lille felt.

Herefter bølger spillet frem og tilbage og vi kommer bedre med, men det er Holstebro der har chancerne, bla. en på stolpen. Vi havde store problemer med at få gang i vores spil, og det flotte spil mod Hurup blev erstattet af enkeltmandspræstationer, noget HB spillerne nok var glade for, for de havde nemt ved at snuppe bolden og køre omstillinger på os. Vi prøvede og prøvede, men lige lidt hjalp det. Vi havde lidt løse chancer men ikke noget der blev omsat til mål, og efter de 90 minutter stod der 1-0 på tavlen.

Et skuffende resultat, fordi det sagtens kunne have endt med point, men det kunne i værste tilfælde også have blevet et større nederlag. En kollektiv “off-day” der hurtigst muligt skulle viskes af tavlen.

Det fik vi chancen for allerede fredag aften, da vores lokalrivaler fra Stoholm gæstede Højslev Stadion. Stoholm var kommet godt fra start med 2 sejre ud af 2, så det var et mandskab med selvtillid vi skulle op imod. Stoholm havde ikke tabt 21 turneringskampe i streg, så selvom favoritmærkatet blev placeret hos os inden kampen, så vidste vi det ville blive en tæt kamp.

Vi starter fint og får spillet bolden godt rundt og får Stoholm ud at løbe. Det var tydeligt at de gerne ville forsøge at presse os fysisk, men som tiden gik faldt de længere og længere tilbage, og jeg synes vi spillede klogt og undgik at falde i deres fælder.

Midtvejs i halvlegen scorer Kristian Juul til 1-0 på et flot forarbejde af Jacob Antonsen der presser deres back og får erobret bolden.Herefter synes jeg vi stadig formår at presse Stoholm konstant og der står rigtig meget Højslev på begivenhederne.

Kampen blev hen ad vejen lidt rodet og Stoholm kommer da også frem på banen og viser de har noget at skyde med, men vi får det fint afværget.

I anden halvleg scorer Thomas Jakobsen efter fantastisk forarbejde af Nicolai Lunne. Stoholm får kort efter et gult kort, der betyder at vi ligger et massivt pres på dem.

Vi væltede i chancer, men ind ville den ikke og istedet må vi se os presset godt i bund til sidst, hvor Stoholm lagde mange mand frem.

2 pragtredninger i målet af Jon Dueholm gjorde dog at vi kunne gå fra lokalbraget med “clean sheet” og 3 vigtige point. Vi fik gjort vores resultat mod Holstebro til skamme med en god og vigtig sejr foran et vel besøgt Højslev Stadion og nu gælder det bare om at holde os i ilden, for der venter mange spændende opgør det næste stykke tid.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev