thumb

Høstfest og fejring af nyt tag i Højslev Kirkeby

30/09-19

I flere år har Højslev Kirkeby og Omegns Borgerforening arbejdet på at gøre det muligt at få nyt tag på forsamlingshuset, som ligger midt i Højslev Kirkeby.

Den 5. august i uge 32 gik arbejdet i gang her i kirkebyen, fortæller Linda Mølgaard Jensen, der er Formand for Højslev Kirkeby og Omegns Borgerforening Arbejdet er udført af byens lokale håndværkere, som har været godt hjulpet af frivillige. – Da der var allermest travlt, var der over 10 personer i arbejde. Arbejdet blev dog undervejs udfordret af vejret. – Hidsige byger krævede en hurtig indsats for at få presenning på taget, forklarer Linda Mølgaard Jensen. Heldigvis var der en ”madmor” der sørgede for mad og drikke til de hårdtarbejdende folk i løbet af dagen, for ”uden mad og drikke duer heltene ikke”! Ifølge Linda Mølgaard Jen-sen var det et spændende forløb, hvor der udover at arbejde hårdt, også blev hygget i samme forbindelse ved forsamlingshuset.

Og endelig oprandt dagen i uge 34, hvor tagprojektet kunne afsluttes og resultatet er nu et super flot nyt tag på det hyggelige forsamlingshus i Højslev Kirkeby. Høstfest i Højslev Kirkeby Som noget nyt arrangerer Højslev Kirkeby og omegns borgerforening til høstfest.

– Borgerforeningen inviterer til høstfest Lørdag d. 26. oktober, fortæller Linda Mølgaard Jensen. – Dørene åbner allerede kl. 18.00 og der er spisning kl. 19.00. Efterfølgende bliver der også mulighed for dans og hyggelig samvær. Borgerforeningen opfordrer til at invitere naboen og komme med til en dejlig aften sammen i byen. Det koster kun 120 kr. for medlemmer og 150 kr. hvis man ikke er medlem. Sidste tilmelding er den 13. oktober 2019.

Tilmelding kan ske til Helle på tlf/sms: 23925708.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev