thumb-35

Højslev Helse & Fodplejeklinik fejrer 1-års fødselsdag hele ugen

22/10-18

For et år siden, den 21. oktober 2017 åbnede Højslev Helse & Fodplejeklinik på Østerrisvej i Højslev by. Dengang anede Lone Kjærsgård ikke, hvor stor efterspørgslen på hendes behandlinger ville blive. Det ved hun i dag, hvor der er tilknyttet 4 andre behandlere med hver deres speciale, så nu er 1 blevet til 5.

– Da jeg startede op i oktober 2017 var det på deltidsbasis. Jeg havde forestillet mig en langsom nedtrapning fra mit daglige arbejde ved SKAT, således at jeg kunne gå på pension som 60 årig og supplere med indtægter fra fodpleje og massage, fortæller Lone Kjærsgård. Allerede i januar 2018 søgte og fik hun orlov fra hendes job ved SKAT, fordi klinikken gik fantastisk med kundetilgang.

– Således stoppede jeg ved SKAT i april 2018 – ca. 8 år tidligere end jeg egentligt havde planlagt det, supplerer Lone Kjærsgård.

I dag er det mere end en fuldtidsstilling for Lone, da klinikken åbner hver dag kl. 06,30 og oftest har åbent til kl. 19.00 flere dage om ugen. Der er nu også åbent den 1. lørdag i hver måned.

Behandlingsformer

– Siden min opstart er der tilknyttet 2 fodplejere mere og til november kommer yderligere en ny fodplejekollega. Så kan vi arbejde på skift og dele dagen op i to, når den strækker sig over 12-13 timer fra morgen til aften, forklarer Lone Kjærsgård. – Herefter er vi 4 lægeexaminerede fodplejere og vi er også alle 4 uddannede massører. Endvidere har klinikken dertil en massør mere, som også er kranio Sakralterapeut og øreakupunktør.

– Vi har endvidere Inger, vores kostvejleder, som desuden er under uddannelse til zoneterapeut og en af fodplejerne begynder til foråret på kosmeteologuddannelsen. Nu har vi så travlt med behandlinger og salg i klinikken, at vi har ansat en ”blæksprutte” 3 dage om ugen fra 1. november af, og vi glæder os dermed til at kunne yde en endnu bedre service overfor kunderne både telefonisk og i klinikken, fortsætter Lone Kjærsgård..

I dag er Lone Kjærsgård oprigtig glad og fejrer klinikkens 1 års fødselsdag med stor ydmyghed overfor den tillid og åbne modtagelse som kunderne har vist Lone Kjærsgård og kollegaerne siden opstarten i 2017.  – Trofaste kunder er ikke en hvilepude og nye kunder kommer ikke af sig selv. Vi skal leve højt på vores store faglighed og dygtighed og vi skal respektere kundernes forskellighed og sørge for at servicen er i top hver eneste dag i klinikken, fortæller Lone Kjærsgård videre.

Højslev Helse & Fodplejeklinik favner i dag fagligt bredt og mottoet er stadig “Mennesket i centrum”, hvilket vil sige, at klinikkens personale vægter at holde fokus på det hele menneske.

Nye lokaler i Højslev

Men der er opstået en udfordring, der bliver brug for mere plads. Klinikken har 62 kvm og ifølge Lone Kjærsgård er personalet meget glade for lokalerne.

– Vi møder hver dag glade på arbejdet og trives dér. Men på grund af travlheden i hverdagen med mange dejlige kunder og antallet af forskellige behandlingstyper m.m., vælger vi til foråret at flytte i større lokaler, fortæller Lone Kjærsgård. – Vi er så heldige, at det er muligt at leje lokalerne overfor Brugsen i Højslev. Vi flytter dermed ca. 200 meter ned af gaden og kommer til at ligge lige i centrum. I de nye lokaler får vi 210 kvm. og dermed mere plads til både de kendte behandlinger og de nye der kommer til, som fx.  hårfjerningsbehandlinger, zoneterapi og kosmeteologi.

Fødselsdag i uge 43

Højslev Helse & Fodpleje-klinik fejrer 1-års fødselsdag hele uge 43 og fødselsdagsugen igennem serveres der fødselsdagskager til kunderne. “Vi har sat en masse gode fødselsdagstilbud på højkant hele oktober måned, som vi glæder os til at tilbyde kunderne, slutter Lone Kjærsgård, indehaver at Højslev Helse & Fodplejeklinik.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev