thumb

Højslev Boligselskab opkøber andelsboliger i Skovparken

14/03-18

HØJSLEV: Svend Aage Madsen, der er formand for Højslev Boligselskab fortæller at boligselskabet netop den 1/2-2018 har købt andelsboligerne Skovparken i Højslev.

Det drejer sig om andelshusene fra nr. 6-16. – Andelshaverne henvendte sig til os med henblik på, om Højslev Boligselskab ville købe husene, fortæller Svend Aage Madsen videre. Og det var vi interesseret i, da det er den slags byggerier, vi beskæftiger os med i forvejen.

Og andelshusene passer godt til de 20 huse vi har i forvejen på Jens Hansensvej. Som alle de andre huse vi har, er det fælles for dem, at det er lavt og tæt byggeri og ikke særlig meget etagebyggeri. Folk vil gerne bo ved jorden, i en passende størrelse til en eller to beboere med adgang til en lille have, siger han.

I dag er det ikke nemt at komme af med et andelsbevis, så det er jo hurtigere at sige sin lejebolig op og dermed få mulighed for at flytte når man har behov for det. Og huslejeniveauet vil være i samme leje som man kender det fra vore 4 andre udlejningsafdelinger med ialt 136 boliger, det er der handlet ud fra, slutter Svend Aage Madsen.

Hvis man mangler en bolig i Højslev, kan man besøge Højslev Boligselskabs hjemmeside: www.bsjviborg.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev