thumb-12

HIF: 100 års jubilæum fejret med stor succes

13/09-16

Lørdag d. 3. september kunne Højslev St. IF holde 100 års jubilæum. Dagen var en stor succes med mange gæster og besøgende, både til den officielle reception i Søby-Højslev Arena, til dagens mange kampe på Stadion og til den store jubilæumsfest lørdag aften.

Arbejdet med jubilæumsdagen startede allerede for mange måneder siden.Et jubilæumsudvalg på seks personer holdt det 1. møde for halvandet år siden. Siden hen er der holdt mange flere møder. Indsatsen bar frugt, og det var et glad udvalg, der oplevede jubilæumsdagen som en helt fantastisk dag.

I anledning af de 100 år blev der medio august uddelt et jubilæumsblad i hele 7840-området samt i Dommerby og Årbjerg. Det blev et enestående blad, som indeholder både historiske billeder, annoncer og skønne  minder fra ”de gamle dage” og udtalelser fra nogle personer, som har haft deres gang i klubben gennem adskillige år.  – Vi takker vore annoncører for støtten og den store opbakning til at udgive bladet, siger Ida Christensen, Højslev St. IF.

Jubilæumsdagen lørdag den 3. september startede med et optog med Skive Garden i front, efterfulgt af seniorspillere. Optoget startede fra Højslev St. IF’s gamle stadion på Østerrisvej og gik gennem byen til Søby-Højslev Arena, hvor de gav en kort koncert som optakt til receptionen.

På ruten gennem byen var mange lokale mødt op og stødte til undervejs for at deltage og følge optoget.

På grund af vejret – skybrud fra åben himmel, så blev koncerten rykket indendørs i Søby-Højslev Arena og rigtig mange mennesker fulgte med og nød Skive Gardens toner fra trommer, fløjter og horn.

Omkring 200 personer lagde vejen forbi receptionen, og Højslev St. IF modtog mange flotte gaver.

Højslev St. IF havde ønsket penge til et nyt stadionur.  Dette ønske må Spar Nord Fonden have noteret sig, for de startede gaveregnen med en stor flot check på 20.000 kr. Ida Christensen udtaler på vegne af Højslev St. IF en kæmpe stor tak for alle gaverne på dagen, og påpeger at takken særligt også skal lyde til alle de gavmilde privatpersoner og firmaerne. Takket være alle som har skænket Højslev St. IF gaver på dagen, er der nu penge til indkøb af nyt ur.

Dagen var fyldt med kampe på Stadion fra kl. 10.00 – 18.00.

Omkring 70 hold var på grønsværen på dagen og rigtige mange gæster besøgte anlægget hele dagen igennem. Der var gratis pølser til alle børn fra kl. 11.00 – 13.00, og der meldes om stor travlhed ved pølsevognen, eftersom ca. 400 pølser blev spist.

Aftenen bød på fest og lækker mad i Søby-Højslev Arena, hvor der var 200 gæster til stede fordelt med alders-spredning fra 17 til 75 år.

– Alle mødte med det allerbedste festhumør. Det var en helt igennem fremragende fest, fortæller Ida Christensen.

Festen var krydret med indslag fra Søby-Højslev & Omegns Amatørteater, som formidlede mange gode historier fra “Udskiftningsbænken”.

Hans Kølsen blev hædret med DBU Jyllands hæders-tegn. Denne hyldest var meget fortjent. Hans Kølsen har været en gennemgående ildsjæl i klubben i rigtig mange år, og han er det stadig.

Aftenens helt store overraskelse og højdepunkt var nok da Frank Houmøller med sin hjælper bad om mikrofonen. Der blev for hele forsamlingen af overraskede gæster formidlet en hilsen videre, som Franks familie havde skrevet til foreningen.

– Jeg tror, vi alle sad med våde øjne. Frank overrakte en check på12.500 kr. til klubben sammen med en hilsen om, at beløbet skulle gå til ungdomsarbejde i klubben. Så går du med en idé hertil, så send den gerne til bestyrelsen, afslutter Ida Christensen.

Se billeder fra dagen på

www.ugeavisen.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev