thumb-12

Halloween i Højslev

21/10-19

Uhyggeligt underholdende

Igen i år har De lokale amatørskuespil-lere fra Søby-Højslev & Omegns Amatørteater lagt sig i selen for at skabe den helt rigtige halloweenstemning:

Torsdag den 31 .oktober fra 17.00 – 20,00 er der Halloween Night i Højslev – for børn, forældre, barnlige sjæle og bedsteforældre – alle der TØR, er velkomne !

Midtbyen syder af Heksemutters tudse-suppe og hun holder gryderne i kog imens Nattens Ligrøvere og vampyr-erne jager alle Spøgelserne, som er sluppet løs af kælder og kvist. Overalt hænger afhuggede fødder og ben i lænker, og både Hyggelige og Uhyggelige GRÆSKARHOVEDER vil sprede lys og gru i mørket. Spændstige ulækre edderkopper vil kæmpe om at hægte sig på Skelletterne, som er løbet skrigende ud af skabet.

Vi glæder os MONSTER meget til at lade UHYGGEN sprede sig så meget, at selv kattene er bange for at være ude.

Kl. 17.00 Starter Halloween i Højslev officielt. Byen er fuld af uhygge…

Kl. 18.00 kan du indskrive dig til RÆDSELSRUTEN,  – en tur på ca. 1,5 km.

Afhuggede fingre og fødder vil ligge til skue rundt på de små gader og stier, hvor vi står og vil give jer små opgaver omkring halloween, når I deltager i RÆDSELSRUTEN…

Spindelvævene er tætte og heksene er nattens ukronede dronninger -MAGI, trylleri og heksekunster vil boble helt over denne aften uuaahhhh…..

Spis uhyggeligt lækker mad til skræmmende små priser

Både ved Højslev Kro og hos Slagteren i Højslev er der gode muligheder for en nem og lækker aftensmad til fornuftige penge.

Kom og vær med…

Det plejer, at være super (u)hyggeligt, når der holdes Halloweenaften i Højslev. Kom og nyd synet af de mange græskar med lys, der denne aften erstatter gadebelysningen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev