thumb-49

Hald Borgerhus blev indviet med maner

18/04-18 Tirsdag den 10. april 2018 var det den første indvielsesdag i Hald Borgerhus. Den blev indledt med danseaften ved Skive Harmonika Klub og der var godt gang i danseskoene. 80 personer var mødt frem og hyggede sig og fik en go’ svingom med hinanden til den glade harmonikamusik.

Onsdag dag den 11. april 2018 var endnu en dag med indvielsesfest i Hald Borgerhus. Tante Andante kom på besøg til stor glæde for egnens dagplejebørn i alderen 0 – 6 år og der var liv og glade dage i huset på en flot solskinsdag.

Torsdag den 12. april 2018 – den 3. dag med indvielsesfest. En stor samling børn fra Ørslevkloster Børneunivers var forsamlet i det nye Hald Borgerhus.

Fra morgenen af med morgensang og op ad formiddagen gav den lokale Peter Hansen undervisning i folkedans til stor fornøjelse for både børn og voksne. Alle hyggede sig, og fik lært et par nye danse. Ind imellem var der også tid til boller og saftevand, inden de igen gik tilbage til skolen.

Fredag oprandt så den store officielle indvielsesdag endelig. Solen stod højt på himlen og det summede af liv omkring Borgerhuset.

Gæsterne var mange, ja hele 300 lokale og prominente imellem hinanden var mødt op for at tage det flotte resultat i nærmere øjesyn. Bestyrelsen tog pænt imod og bød velkommen til alle. Og de rosende ord var mange fra både talerne og de øvrige gæster.

Tovholderen for hele projektet, Hugo Thomsen indledte talerækken og han blev senere efterfulgt af mange andre som også havde rosende ord på hjertet.

Flg. holdt taler ved indvielsen:

Bestyrelsesmedlem i Hald Borgerforening Mogens Larsen samt en af byens glade donatore, Gert Olesen

Dion Nørgaard, formand for Ørslev-kloster IF

Arne Bisgaard, formand for Landsbyudvalget, Skive Kommune

Thorbjørn Madsen, byggeprojektansvarlig for Kaj Ove Madsen A/S, Skive

Kenneth Fuglsang, Arkitekt fra Fuglsang Arkitekter MAA, Skive

Karl Andersen, Lokale og Anlægsfonden, København.

Der blev også givet gaver på den store dag og det kan bl.a. nævnes at ALLE håndværkere gav en flagstang med tilhørende vimpel, en flot pengegave fra en masse borgere fra Hald og borgere med tilknytning til Hald, en flot tilplantet udendørs krukke fra beboere og personale på Bøgely samt en del andre ting.

Lørdag blev der festet i Hald Borgerhus om aftenen. Kirsten Jacobsen fortæller; – Vi havde nogle rigtige hyggelige timer, inden vi skulle i gang med forberedelserne til lørdagens fest som startede kl. 18.00. Ca. 120 festklædte og glade gæster mødte frem og der blev serveret lækkert mad. Det lokale revyhold stod for og  alle fik rørt lattermusklerne. Efterfølgende kom der gang i danseskoene og musikken blev leveret af Collage og det blev ud på de små timer før festen sluttede.

– Alt i alt må det siges at være en succes, fortsætter Kirsten Jacobsen, og jeg kan samtidig oplyse at Hald Borgerhus de næste 3 måneder er lejet ud, det er mere end huset var året før. Det er jo dejligt at huset også allerede bliver brugt, så alt i alt har det været en forrygende og dejlig uge vi kan være stolte af, slutter Kirsten Jacobsen, medlem af bestyrelsen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev