thumb-21

Gymnastikskole i Søby-Højslev Arena

15/11-16

Nr. Søby IF afholdt i weekenden gymnastikskole.

Denne gang har de selv arrangeret det med hjælp fra Maja og Maria, to gymnastiktrænere som normalt træner showpiger i Skive Gymnastik forening .

Denne gang deltog 62 glade børn fra 1.-7. klasse. Fra lørdag kl. 9.00 lavede instruktørerne en masse spring sammen med gymnastikskoleeleverne på forskellige stationer i hallen med blandet andet springgrav og diverse luftredskaber og baner. Derudover har alle de 62 børn lavet en fælles serie og dem der havde lyst, har også lavet en serie med vimpler.

Hele lørdagen var der masser af gymnastikaktiviteter og det fortsatte søndag, der var den store afslutningsdag. – Gymnastikskolen blev afsluttet søndag med en superflot fremvisning for forældre, bedsteforældre og søskende. Her var der cirke 200 tilskuere, fortæller Karina Gjørtz fra Nr. Søby IF’s gymnastikafdeling.

Hun slutter: -Vi har lavet en masse gymnastik, spring i forskellige udgaver, rytme serie, vimbel serie og akrobatik. Og en aften var alle børn og voksne på et natløb og kom hjem til boller og varm kakao. Det gjorde godt. Karina har sendt de fine billeder til Ugeavisen Skive-egnen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev