thumb-4

Grønne spirer i Højslev

05/07-2016

Dagplejegruppen i Højslev er blevet tildelt det grønne flag.

Dette indebærer, at de hver dag skal ud i naturen og på en ugentlig udflugt, som kan være i grøftekanten, på et tæppe i haven, en skovtur, tur til bondegård m.m.

Det betyder meget for de 7 dagplejere i Højslev gruppen, at få titlen naturdagplejer, da de hermed vil fremme en grønnere hverdag for børnene og give dem bedre forståelse for, hvad der sker i naturen.

Og følge årstidernes skiften med forskellige grønne temaer og gode sanselige oplevelser, jord-til-bord pricipperne og med denne ordning vil vi fremme en grønnere hverdag i dagplejen.

Ugeavisen mødte dagplejerne og de små grønne spirer på en dejlig grund som ejes af en kollega. Her var der gjort plads til en nyindkøbt flagstang og lavet bålplads.

I dagens anledning var borgmester Peder Chr. Kirkegaard til stede for at overrække det grønne flag til de stolte dagplejere.

Inden flaget blev hejst bød dagplejerne på pølser med brød og pandekager lavet over bål. -Vi har fået rigtig god respons fra forældrene som er glade for, at deres barn får en grønnere hverdag med endnu flere oplevelser i naturen, fortæller Heidi Berg Mikkelsen, dagplejemor i Højslev.

– Og vores hverdag er blevet en del nemmere i udelivet, da vi var så heldige at få tildelt 20.000 kr. af Sparnord fonden og ydermere samlede forældrebidrag ind til to elcykler.

Så nu kan vi komme langt omkring i denne fantastiske natur, vi har lige omkring os, slutter Heidi. Der vil være flere arrangementer i løbet af, året f.eks. krible krable dag, mad over bål, motoriske aktiviter osv.

Se mere på www.ugeavisenskive.dk

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev