thumb-16

Gør et KUP på Outlet messen i Herning

20/03-17

Få fornyet garderoben uden at det vælter budgettet, når MCH holder Outlet-Messen lørdag den 1. og søndag den 2. april. Gæsterne kan glæde sig til tre gode gentagelser.

”Hvad, der er sparet, er tjent,” lyder et gammelt ordsprog. Sandhedsværdien af dette udsagn kan man opleve til Outlet-Messen i MCH Messecenter Herning. Og det er ikke en aprilsnar, selvom messen netop begynder den 1. april.

På Outlet-Messen deltager en lang række kendte mærker med varer til rigtig gode priser. 150 udstillere står parat med over 3.000 brands, så der er noget for enhver smag. Outlet-Messen er en kæmpestor markedsplads med et overflødig-hedshorn af varer til gode priser. Messen er inddelt i områderne Mode, Rollinger, Bolig, Livsstil, Sport og Mandfolk, så ud over nyt til garderoben kan man også finde ny udsmykning til boligen, nyt fiske-, jagt- og sportsudstyr, nyt legetøj og meget mere til gode priser.

Gensyn med succeser
Messen byder på gensyn med flere populære nyheder fra seneste Outlet-Messe. Her introduceredes området ”Upcoming Designers” med nye designere, der er ved at bryde igennem på det danske marked. Designerne blev rigtig godt modtaget, og derfor gentages succesen. En af de deltagende designere er det Herning-baserede smykkefirma FRIIHOF+SIIG, som glæder sig til messen:
Sidste år var det en succes for os at være med, for på “Upcoming Designers”-området møder vi selv slutbrugeren, og samtidig er det en fantastisk reklamesøjle for os. Sidst kom flere og spurgte os: ”Hvor kan jeres smykker købes, når I ikke er på messe?” De varer, vi har med på messen, er nyheder, og denne gang har vi en masse smykker med, hvor vi bruger smukke halv-ædelstene i forårsfarver sammen med vores velkendte guldbelagte smykkedele, så der bliver noget at glæde sig ti.

På den seneste Outlet-Messe deltog også YouTube-ikonet Eiqu Miller, og han kan også opleves på den kommende Outlet-Messe, hvor han medbringer beboerne fra Firstgrade Mansion. På hans stand vil han offentliggøre sin nye kollektion, og der vil være en mo-delkonkurrence for aldersgruppen 8-18 år.

Sjov for de mindste
Til en god markedsplads hører også sjove aktiviteter. Mens de voksne fylder poserne med gode tilbud, kan familiens yngste boltre sig i et legeland, der byder på hoppeborg og karrusel, ligesom børnene kan bygge med PlayMais og møde den midtjyske ulv LUPUS, også kendt som FCM’s maskot.

Endnu en gentagelse er Outlet-Messens samarbejde med Røde Kors. For når man alligevel holder forårsrengøring i klædeskabene, kan man tage sit aflagte tøj og sine brugte sko og tekstiler med på messen og donere det hele til et godt formål. Også hullet tøj kan bruges af Røde Kors. Slidte tekstiler kan nemlig forvandles til tøjfibre, der kan bruges som pudefyld, eller de kan genanvendes til kludeproduktion eller opkradses til at spinde nye garner.

Og det nytter at donere sit gamle tøj. For værdien af en sæk blandet genbrugstøj på cirka 10 kilo kan Røde Kors for eksempel købe mad til to børn på flugt i mere end en måned eller give dem to varme tæpper.

Vi glæder os til at byde gæsterne velkommen til forårets Outlet-Messe, som byder på masser af nyheder og noget for enhver smag, hvad enten man ønsker at opgradere garderoben, finde nyt sportsudstyr, købe nyt legetøj til de mindste i familien eller noget nyt til boligen. Vi ser frem til at lukke dørene op til et shoppemekka med tilbud og oplevelser, siger projektleder på Outlet-Messen Maja Kjær Juul.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll til toppen

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev