thumb-47

Gør et forårskup til Danmarks største shoppingevent

18/04-18

Over 130 udstillere står klar, når Outlet-Messen åbner dørene til MCH Messecenter Herning i weekenden 21.-22. april i selskab med blandt andre Sloggi, Peak Performance, Tupperware, Stelton, Sport 24 og Milk Copenhagen.

Skiftende sæsoner har i flere år været lig med Outlet-Messen i MCH Messecenter Herning, og foråret 2018 er ingen undtagelse. Det store vejrskifte fra vinterkulde til forårssol betyder også skift i garderoben, så hvorfor ikke opgradere forårsgarderoben med shopping på Outlet-Messen i weekenden 21.-22. april?

Messehallerne omdannes traditionen tro til en stor markedsplads med et væld af varer til outlet-priser. Messen er inddelt i områderne Mode, Rollinger, Bolig, Livsstil, Sport og Mandfolk, så udover nyt til garderoben kan de besøgende også finde nyt til boligen, nyt fiske-, jagt- og sportsudstyr, nyt legetøj og meget andet.

Blandt mærker som Only, Ganni og Calvin Klein kan de besøgende også stifte bekendtskab med et hold af nye, danske designnavne i området “Upcoming Designers”. Her finder man et udvalg af danske designere, der er ved at bryde igennem på markedet; heriblandt lædertasker fra ink collection, øreringe fra Kvast Design og bæredygtig strik fra Muse Knitwear.

– Vi ser frem til at åbne dørene til et shoppemekka med tilbud og oplevelser. Vi har samlet et stort udvalg af brands og aktiviteter, så messen er et besøg værd for hele familien, hvad enten man ønsker at opgradere garderoben, finde nyt sportsudstyr, købe nyt legetøj til de mindste i familien eller noget nyt til boligen, lyder det fra projektkoordinator på Outlet-Messen Caroline Brinch Nielsen.

Sjov og shopping for alle aldre

Den gode markedsplads skal ikke blot have gode tilbud, lækre varer og et stort udvalg. Til en god markedsplads hører også sjove aktiviteter. Derfor byder Outlet-Messen dette forår på et væld af aktiviteter.

Mens de voksne fylder poserne med gode tilbud, kan familiens yngste bygge alverdens ting med PlayMais, se film i børnebioen, få en snurretur i karrusellen, hoppe i hoppeborgen eller på en stor trampolin. For de større børn og de voksne er der mulighed for at prøve kræfter med bue og pil samt luftbøsse.

Herudover kan de besøgende ved Danmarks største shoppingevent også gribe chancen for at se nærmere på en stribe flotte, gamle biler hos Autogalleriet eller få en selfie med en af Danmarks største Youtube-stjerner, Eiqu Miller, der gæster Outlet-Messen med sit eget tøjmærke Firstgrade.

Læs mere om Outlet-Messen på outlet-messen.dk og besøg de mange udstillere iMCH Messecenter Herning i weekenden 21.-22. april.

Vind billetter

Følg ugeavisens konkurrence på Facebook.

Obs der udtrækkes kun vindere fra Facebook.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev