thumb-58

Gitte åbner Salon Verde midt i Højslev

05/09-17

Fredag i sidste uge blev Højslev beriget med endnu en frisørsalon, idet Gitte Nordtug fra Nr. Søby åbnede dørene for Salon Verde.

Salon Verde bliver stedet, hvor frisuren får nyt look uden anvendelse af nogen former for kræft-, allergifremkaldende- eller hormonforstyrrende stoffer. Gitte Nordtug ønsker nemlig at køre en Grøn Salon, som på kort sigt gerne skulle blive certificeret inden for området. Navnet på salonen er derfor heller ikke helt tilfældigt valgt, da Verde netop betyd-er grøn på spansk.

-Der er mangel på ”grønne” frisører her i området, og det vil jeg gerne gøre noget ved. Jeg er ikke certificeret endnu, men det kommer inden for nærmeste fremtid. For at få certificeringen skal man nemlig gennemgå et endagskursus i Høje Tåstrup samtidig med, at alle produkterne i salonen skal ses igennem. Man må kun anvende miljøvenlige produkter, og så skal affaldssorteringen være i orden, fortæller Gitte Nordtug.

Gitte Nordtug kommer oprindeligt fra Norge, men har boet i Danmark siden hun var fire år. Hun er i dag 25 år og blev færdiguddannet frisør hos Maja V i Skive i december sidste år. Trods sin unge alder har Gitte formået at skabe sig erfaringer, som hun nu ønsker at bygge videre på i sin egen salon.

Da jeg blev færdig med uddannelsen, tog jeg tilbage til Norge, hvor jeg arbejdede i Salon Balanzera. At arbejde
sådan et sted er meget anderledes i forhold til Danmark. Der skinner storbymentaliteten mere igennem, og så har de ikke den danske jantelov at forholde sig til. Så det er nogle rigtig gode erfaringer, jeg har fået med mig derfra, fortæller den unge indehaver, som efter egent udsagn er lidt af den spontane type. Hun var derfor heller ikke længe om at beslutte sig til at overtage lokalerne på Viborgvej, som frem til sommer i år husede Salon Saxen.

-Det er meget vigtigt for mig, at Salon Verde skal være et sted med stort fokus på den enkelte kunde. Jeg sætter derfor god tid af til hver enkel, så de kan få lov at slappe af. Der vil blive serveret kaffe, økologisk selvfølgelig, og så skal der være tid til en hyggelig snak.
Det er nemlig vigtigt, at kunden føler sig godt tilpas, fortæller Gitte Nordtug, som
i opstarten kommer til at drive salonen uden ansatte.

Salon Verde holder i forbindelse med åbningen reception lørdag den 9. september kl. 12.00.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev