thumb-39

Generalforsamling med borgmesterbesøg

06/03-17

Da kontaktrådet for Bøgely Plejecenter mandag i sidste uge afholdt generalforsamling, var det med fint besøg af borgmester Peder Christian Kirkegaard, som kom med et oplæg om hverdagen som borgmester.

Tilstede var både pårørende og borgere fra byen samt områdeleder og repræsentanter fra Plejecenter Bøgely.

– Det var en rigtig god gene-ralforsamling, hvor vi fik valgt tre nye ind i bestyrelsen. Laurits Kristensen gik af som formand og ind kom vores tidligere formand Karl Jørgensen, som indtil nu har fungeret som kasserer.

De tre nye medlemmer er Randi Knudsen, Linda Mølgaard og Kaj Kudahl. Samtidig sagde vi farvel til Anna Ravn, som har været medlem igennem mange år, fortæller områdeleder for område 3, Magrethe Odland.

Den afgående formand Laurits Kristensen benyttede lejligheden til at takke Anna Ravn for mange års tro tjeneste mens Peder Christian Kirkegaard fortalte om forandring.

-Borgerne i Hald er meget store af vores borgmester, som jo selv kommer her fra egnen. Det er utrolig dejligt, når han er med. Han kom med en skøn fortælling om, at vi hele tiden står i forandringsprocesser. For eksempel da man flyttede fra ”De gamles hjem” til nye bygninger. Det er en stor proces at gå igennem, og det kan godt være, at man ikke lige kunne se meningen med det på det tidspunkt, men det blev jo alligevel rigtig godt, fortæller Magrethe Odland, som betegner dagens generalforsamling som en succes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev