thumb-2

Generalforsamling i den lokale Venstre vælgerforening

28/02-17

Billedtekst: Generalforsamling i den lokale vælgerforening Søby-Højslev-Dommerby-Lundø Venstre på Højslev Kro. Formand Christian Vad Holm bill. blev valgt som byrådskandidat.
Foto: Kenneth Enggrob

Af Susie Bjerggaard Jensen,
Ugeavisen Skiveegnen

Onsdag i sidste uge afholdt den lokale vælgerforening Søby-Højslev-Dommerby-Lundø Venstre deres årlige generalforsamling på Højslev Kro.

Beretningen, som blev leveret af vælgerforeningens formand Christian Vad Holm, kunne bl.a. berette om et roligt år uden valgkampe og et vellykket arrangement på Skive Sundhedshus.

På kommunalt plan går det rigtigt godt. Der er styr på økonomien i Skive, og ledigheden er rekordlav. Medlemstallet i foreningen er stabilt men ikke prangende, og enhver med sympati for Venstre opfordres til at støtte det lokale partiarbejde ved at melde sig ind i vælgerforeningen.

Ellers arbejdes der kraftigt på at få de sidste kandidater på plads til opstillingsmødet den 13. marts, hvor kandidatlisten til efterårets kommunalvalg skal vælges.

Efter forsamlingens godkendelse af regnskabet, blev der genvalg til hele bestyrelsen og formanden. Endvidere bød aftenen på flere spændende indlæg fra de to lokale byrådspolitikere, Jesper Elbæk og Bente Dahl, efterfulgt af indlæg fra både Borgmester Peder Christian Kirkegaard samt formand for Venstres kommuneforening Kenneth Enggrob og regionsrådsmedlem Olav Nørgaard.

Tilstede var 14 ud af de i alt 45 medlemmer.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev