thumb-18

Genbrugsbutik åbner i Frederiksgade i Skive

27/10-20

På onsdag slår RETA Genbrugsbutik dørene op i Frederiksgade i Skive. Her finder man både antikke møbler, designer møbler, teaktræ, palisander og retroting.

I forbindelse med åbningen på onsdag den 28. oktober er der gjort klar til at give folk en oplevelse, når de besøger butikken i Frederiksgade.

– Vi glæder os rigtig meget til at åbne og se både gamle kunder og nye kunder i butikken, fortæller indehaver af Reta Genbrugsbutik Steen Shelløe. Vi har selvfølgelig de samme åbningstider som resten af byen som er fra 10-17 på hverdage og lørdag fra 10-13.

– Vi handler kun med med brugte møbler, dog de lidt bedre brugte ting og møbler, vi satser på bedre genbrug. Lige nu er vi meget godt med i vores udvalg indenfor teaktræ og palisander møbler. Og det hitter stort nu.

Opkøber dødsboer og flytterester
Ifølge Steen Shelløe opkøber de dødsboer og restboer og det der fravælges her, køres videre til genbrugsbutikker.
Interessen for brugt er stor og inden de fine møbler og ting kommer frem i butikken, klargør Steen Shelløe dem selv på sit eget værksted. – Folk vil gerne have at møblerne er klar til at bruge i hjemmet.

Spændende udvalg på hylderne
På hylderne er der masser af flotte og spændende glas og porcelæn, meget af det er i den fineste stand og fra ori-ginale firmaer såsom Royal Copenhagen.
I butikken finder man også smukke vaser, en særlig guldlampe og pynteting fra Kina, opkøbt fra en samler der har rejst i Kina.

Udstilling af julepynt
Juletiden nærmer sig og på et bord i butikken er der lagt retro julepynt frem, som kan friste enhver, der går lidt op i at pynte op til jul.

Den 12. genbrugsbutik i Skive
Steen Shelløe fortæller, at mens de har arbejdet på at få etableret butikken, har interessen været stor fra de forbipasserende i Frederiksgade.  – Vi ved interessen for brugt i Skive er stor, og det er jo også derfor vi bliver den 12. butik af den slags her på egnen.
Både Steen Shelløe og familien glæder sig til at slå dørene op i næste uge.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev