thumb-7

Garant Skive: Design dit eget gulvtæppe

19/09-16

Det er blevet prestigefyldt at kunne sige ’Den har jeg selv lavet’. Det gælder både inden for håndværk, mode – og gulvtæpper. Hos Garant Skive kan kunderne selv designe deres løse tæpper – og det er populært.

Folk tør bryde det sort-hvide look i deres hjem og vover sig i højere grad end tidligere ud i farvede vægge, møbler og gulvtæpper. Det sidste nye er tæpper, som du selv vælger facon, kant og farve på. På den måde kan du få et gulvtæppe, der passer præcis til farven på dit vægmaleri eller giver en fin, organisk kontrast til alle de firkantede former, der ellers ofte hersker i indretningen.

”Nogle gange er en standardløsning ikke tilstrækkeligt. Vi oplever for eksempel, at kunderne vælger et speciallavet tæppe til en ekstra lang entré eller får lavet et tæppe i lige præcis den farve, der matcher puderne i sofaen. I andre tilfælde handler det ganske enkelt om glæden ved at have noget, som ingen andre har magen til,” fortæller Klavs Brich fra Garant Skive.

De speciallavede tæpper kan, afhængig af den enkelte type, fås i mange faconer – ved nogle du oven i købet tegner en form selv. Herefter er det bare at vælge materiale, farve, kantbånd, størrelse og så videre. Trenden med at sætte sit eget præg på hjemmet er ikke blot noget, der opleves hos Garant Skive.

Det er en generel tendens, der italesætter tid og det hånd- eller speciallavede som noget forædlet, der straks giver dit hjem merværdi. Det forklarer indretningseksperten Mette Helena Rasmussen, bolig-
ekspert i Go’morgen Danmark og dommer i tv-program-met Nybyggerne på TV2:

”Der er prestige i selv at kunne noget, have tiden og overskuddet til at lave det og ikke blot pille en stand-ardvare ned fra hylden. I mange år har danske hjem lignet hinanden, men det er ved at vende. Det er blevet trendy at have noget, der er anderledes og fortæller en særlig historie – som for eksempel at du selv har designet det,” siger hun.

For yderligere info, kontakt Klavs Brich på tlf. 9752 6999

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev