thumb-45

Gammel kending er tilbage i Skive gågade

28/08-18

Fra 1. september kan man forvente endnu flere smil og masser af hyggelige snakke, når man kommer ind i livsstilsbutikken VÆRSGO i Skive. Der begynder den lokalt kendte Kurt Pedersen nemlig som souschef i butikken på Nørregade.

Lørdag 1. september starter en ny souschef i livsstilsbutikken VÆRSGO i Skive gågade, og det bliver et kendt ansigt for mange. Det er nemlig Kurt Pedersen, som er kendt i det lokale butiksliv, der skal være souschef i VÆRSGO.

Ud over at være et kendt ansigt er Kurt Pedersen desuden vokset op og har gået i skole i Skive, så han forventer, at han får hilst på et par gamle skolekamme-rater. Den stærke lokale forankring er da også noget, Kurt Pedersen vil tage med sig i sit nye job.

– Jeg brænder for kundeservice og for den gode kundeoplevelse. En kunde er ikke bare en kunde. Det handler om at skabe en oplevelse for kunden med et smil og en lille snak. Det er jo derfor, man handler det samme sted igen og igen, siger Kurt Pedersen. Den nye souschef i VÆRSGO Skive har rygsækken fuld af erfaring fra branchen. I 1998 startede han sin karriere i Inspiration i Skive, som senere blev underlagt Imerco. Efter mange år i Skive rykkede Kurt Pedersen et par år til Holstebro, hvor nogle af hans trofaste kunder fulgte hans gang, og efter en omvej er han nu tilbage i Skives forretningsliv.

Kurt Pedersen ser frem til at starte i VÆRSGO, og han håber, at hans tidligere trofaste kunder vil besøge ham i butikken på Nørregade.

– Jeg glæder mig til at komme tilbage i gågaden og bylivet. Jeg savner det nære forhold til kunderne, siger Kurt Pedersen.

Man kan møde Kurt Pedersen i VÆRSGO-butikken fra lørdag 1. september, hvor man kan regne med et bredt smil og en hyggelig sludder.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev