thumb-37

Galleri – Raku keramik – Garn – Patchworkstof – Galleri Glud et besøg værd

31/07-18

Kreativ ferie for hele familien hos Galleri Glud

På det dejlige landsted Grove Nørregård i Salling, mellem Hem og Balling finder man Galleri Glud.

Else Marie Glud arbejder med pit, raku og stentøjskeramik.

Pit brænding foregår ved at det forglødede emne slutbrændes på bål, i en overskåret tønde eller hul i jorden, kun tilsat oxyder, tørret bananskal, tang ol, tilsidst poleres det med voks. -Raku er en gammel Japansk teknik fra det 16. årh. Det spændende er at man aldrig ved hvordan farvespillet og krakeleringerne bliver, fortæller Else Marie Glud.

Sidste nye skud på stammen er det smukke Vesterhavsstel, designet af Else Marie.

Vesterhavsstellet er blevet udviet med en Tapas/steak tallerken og der også kommet en sort variant, som hedder Midnight, her er inspirationen kommet  fra en stille aften ved havet, hvor månen lyser på et stille hav og eneste lyd er vandets rullen ind over stranden. Stellet har fået en overvældende modtagel-se, jeg kan næsten ikke følge med bestillingerne, siger Else Marie Glud.

Stellet består af en ucurrant formet tallerken og et smukt krus, flot lavet i porcelænsler. Stellet er brændt ved 1260 grader og tåler opvaskemaskine. Farverne er inspireret af, som navnet siger, de smukke farver fra himlen, hav og sand og ikke et sæt er ens, idet alt er håndlavet.

I butikken findes der også garn og patchworkstoffer på hylderne. Især det bløde merinogarn fra deres egne dyr. Butikken er dejlig kølig, så hvis varmen bliver for meget, så kan der findes inspiration til aktiviteter der.

Der er sommerudsalg i år på alt garn – helt op til 50% på visse garntyper!

Galleri Glud er absolut et besøg værd!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev