thumb-1

Friluftsbadet åbner for en ny badesæson

13/05-2016

1 million liter vand er varmet op til de 26-28 grader, der vanligvis er i bassinerne – og der gøres klar til stort rykind af både børn og voksne. Nr. Søby Friluftsbad åbner på lørdag og har rammerne klar til masser af sjov!

En rigtig stor del af arbejdet med klargøringen og vedligeholdelsen er klaret af frivillige hænder fra bl.a. hallens bestyrelse – og nu er den lille oase ved Søby-Højslev Arena klar til at tage imod badegæsterne.

Traditionen tro er starten på badesæsonen også anledning til stor interesse fra skoleklas-ser, firmaer, familier og andre, der gerne vil leje friluftbadet til lukkede arrangementer.

– Det kan stadig lade sig gøre og her har vi de allerbedste rammer for et godt arrangement. Arrangementerne afvikles trygt med livreddere til at holde opsyn og man er velkommen til, at benytte de grill, vi har stående ved bygningen, fortæller halinspetør Bjarne Linneberg fra Søby-Højslev Arena, der står for driften af Nr. Søby Friluftsbad.

Som noget nyt kan man i tilfælde af halvsløjt vejr hygge sig på terrassen, der nu er blevet overdækket. Faktisk kan man også sætte en dug rungt om terrassen, så man har et mere eller mindre lukket lokale til rådighed – stadig tæt på alt det sjove i friluftsbadet.

Hele familien kan bade sommeren igennem for 600,-
En god og populær ordning I friluftsbadet er husstandssæsonkortet, der giver fri adgang for hele familien i hele sæsonen. Kortet koster kun 600 kroner.

– Det er en god og billig måde for hele familien, at benytte friluftsbadet på. Der er også mulighed for at købe 10-turs- kort og selvfølgelig også enkeltbilletter. Som det hele tiden har været muligt, må man gerne medbringe sin madkurv og nyde på græsset eller ved havebordene. Der kan købes is, slushice og andre forfriskninger i kiosken og så kan man naturligvis også muntre sig på legepladsen eller beachvolleybanen, siger Bjarne.

En populær oase for mange
Halinspektør Bjarne Linneberg håber på, at mange nye gæster igen i år vil finde vej til den lille oase , som friluftsbadet er.

– Vi har i forvejen en del gæster fra Det store sommerhusområde i Nordfjends, Skive, Stoholm og også længere væk – og mon ikke endnu flere får øjnene op for vort skønne friluftsbad i løbet af sommeren. Det håber vi i hvert fald på og glæder os til at byde alle vore badegæster velkommen i egnens eneste friluftsbad, slutter Bjarne.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev