thumb-10

Forpagtning af Ørslevkloster Sø

11/06-20

Nu kan lokale lystfiskere glæde sig over at der er åbnet for lyst- fiskeri i Ørslevkloster Sø.

Kurt Bertelsen og Hans Korsgaard har sammen forpagtet den 28 ha store Ørslevkloster Sø. Ønsket er at tilbyde de mange gæster, der besøger Virksund området, en enestående oplevelse med en fiskestang.

Der har i mange år ikke været fisket i søen, og Kurt Bertelsen og Hans Korsgaard har konstateret, at der er mange ferskvandsfisk som en fangstmulighed. Der er arter som brasen, aborre, helt og gedder. Derudover har de konstateret, at der også findes ørreder og skrubber i søen. – Der er blandt andet fanget en kæmpe aborre på ca. 5 kg og 60 cm lang  fortæller Kurt Bertelsen.

Søen skønnes at være 4,5 meter det dybeste sted og rummer 850.000 m3 vand. Lige nu ligger der en enkelt båd der kan lejes, og ifølge Kurt Bertelsen er der planer om flere når de er kommet godt igang.

Det vil være muligt at fiske hele søen rundt. Ved parkerings-pladsen i den nordlige ende
af søen (Hobrovej) er der en nedgang. Herfra er der stier søen rundt. Der er 3,5 km natursti ialt og det er omkranset af smuk natur. Et helt unikt sted at besøge, ikke kun for lystfiskeren, også for hele familien.

Kurt Bertelsen og Hans Korsgaard kan love en rigtig god oplevelse med fangstmuligheder. Alene naturen og det fredfyldte område vil aflaste en stressende hverdag.

Rimelige priser
Prisen er også til at betale. Det koster Kr. 100 pr. fiskestang for en hel dag og det vil også være muligt at købe et ugekort for kr. 400.

Der er også planer om at man kan købe en lækker hjemmelavet madpakke fra Cafe Mille på Virksund Camping, som kan nydes ved borde og bænke rundt om søen

Fiskekort, orm med mere kan købes på Virksund Camping som ejes af Hans Korsgaard. Både Hans og Kurt glæder sig til at få lystfiskere og andet godtfolk på besøg ved Ørslevkloster Sø. Og er man sulten og tørstig efter en dag ved søen, kan man spise god mad hos Cafe Mille på Virksund Camping, slutter Hans Korsgaard.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev