thumb-2

Foredrag om “Jagten på de grundlæggende naturlove”

18/10-16

Holger Bech Nielsen er professor i teoretisk højenergifysik ved Københavns Univeristet.

Oplev et helt unikt foredrag med den landskendte fysiker Holger Bech Nielsen, der giver stof til eftertanke. Mød manden, der om nogen repræsenterer den danske forskning internationalt – og mød samtidig en mand, der brænder for emnet – og på indlevende og humoristisk vis giver interessen videre til sit publikum.

Holger Bech Nielsen er en af Danmarks bedst kendte videnskabsfolk, der med sin entusiasme for sit fag fanger sine tilhørere og præsenterer sit stof, så selv videnskabeligt materiale bliver gjort tilgængeligt. På samme tid præsenteres også helt ekstreme teorier, der på underholdende vis går over hovedet på de fleste.

Gennem sine foredrag og teorier om superstrengen blev Holger Bech Nielsen landskendt, og han har siden været en tilbagevendende skikkelse i medier og forskellige videnskabelige debatter.

Holger Bech Nielsen er i dag professor ved Niels Bohr Instituttet og er klart en af landets bedst kendte og af befolkningen mest afholdte videnskabsfolk.

Foredraget “Jagten på de grundlæggende naturlove
I foredraget præsenteres videnskabens resultater, og Holger Bech Nielsen vil efterfølgende perspektivere disse resultater til nogle af menneskehedens ældste spørgsmål: Hvor kommer vi fra, og hvor er vi på vej hen? Hvad består verdenen, som vi kender den, af?

Holger Bech Nielsen fortæller om universets historie og skabelse. Han beretter om nogle af de mere ekstreme teorier – og så leverer han endog et bud på en formel for Guds eksistens.

Billetter er gratis og kan afhentes hos Joans Blomsteri, Viborgvej 227A, Højslev fra d. 3. oktober 2016. Der er begrænset antal og det er efter først til mølle.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev