thumb-5

Foredrag med Mikkel Beha

30/09-19

Enhver rejse starter med en drøm. På et tidspunktet vågner man af drømmen, og så er det på med arbejdstøjet, inden eventyret kan blive til virkelighed.

I foredraget ”Mikkel og den store verden”, fortæller Mikkel om familiens rejser og de mange valg og prioriteringer, der ligger forud for hver eneste af dem.

Siden Mikkel kunne tage sine første skridt, har mange af de skridt være på jordens fjerneste egne, og køjesækken er blevet fyldt med erfaringer, betragtninger og historier fra en klode, vi alle skal passe bedre på. Når Mikkel går på scenen, er det ikke bare med postkortskønne billeder og glade sømandsanekdoter, men også med en personlig og nærværende fortælling om uretfærdighed, gæstfrihed, nysgerrighed og egen tvivl om at være dygtig nok til at slå til som far, Kaptain og fortæller.

Den røde tråd i en foredragsaften med Mikkel – og i hans eget liv – er FRIHED. Friheden kommer ikke af sig selv, den skal der kæmpes for. Mikkel fortæller om, hvordan han og familien har gjort op med autoriteter, på papiret taget mange ufornuftige beslutninger og er gået i mod strømmen, for at holde fast i friheden.

”Friheden har ingen omkostninger, men er for mig at se ren og klog investering i det gode liv.” Citat, Mikkel. I foredraget løfter Mikkel også sløret for familiens nye planer, og fortæller om drømmen om at sejle i den hvide nordlige verden i familiens nye skib Wallenberg. Med en aften med Mikkel er der garanti for nærvær, grin og eventyr – og lidt at spekulere videre over når man går hjem.

Mikkel og Den Store Verden Onsdag 2. oktober kl. 19.00 i Kulturcenter Limfjord

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev