thumb-45

Første spadestik til omfartsvej omkring Haderup

26/11-18

Arbejdet med etablering af en otte kilometer lang omfartsvej vest om Haderup mellem Herning og Skive, er nu officielt indviet med første spadestik i fredags.

Borgmester i Skive Kommune Peder Christian Kirke-gaard udtalte i den forbind-else, at der nu er igangsat arbejde med en omfartsvej der bliver 8 km. lang hvoraf de 5,5 km. bliver motortrafikvej med skiftevis et eller to spor i hver retning. – Det er et vigtigt første skridt i bestræbelserne på at forbedre infrastrukturen til og fra vores område og vi presser på for flere vejinvesteringer, lovede han.

Peder Christian Kirkegaard sluttede talen i fredags af med at bringe en tak til tidligere Transportminister Hans Christian Schmidt, vore to lokale folketingsmedlemmer Inger Støjberg og Andreas Steenberg og Kristian Pihl Lorentsen for at have været med til at bane vejen for omfartsvejen. Vejen ventes færdig i slutningen af 2020, hvorefter Haderup by bliver aflastet for meget ting trafik og det vigtige vejhængsel Rute 34 til Salling, Mors og Thy bliver opgraderet på en vigtig strækning.

Det vil styrke mulighederne for vækst og udvikling i hele området.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev