thumb-21

Fødevarestyrelsen lukker ulovlig slagter ved Skive

07/12-16

Forbrugere, der har købt fødevarer fra adressen Lundøvej 64, 7840 Højslev ved Skive, skal kassere dem, da de kan være sundhedsskadelige.

OBS: ADVARSLEN HAR INTET AT GØRE MED “SLAGTEREN I HØJSLEV”

Pressemeddelelse, Publiceret: 7. december 2016 af Fødevarestyrelsen
​​Fødevarestyrelsen advarer forbrugere, der har købt svine- og oksekød fra en uregistreret og ulovlig slagter på adressen Lundøvej 64, 7840 Højslev. Ejeren af ejendommen har produceret og solgt fødevarer under stærkt uhygiejniske forhold.

I et udhus på adressen fandt Fødevarestyrelsens Rejsehold blandt andet en spand med levende maddikker og biller ved siden af spande med svinelever og hjerter i forrådnelse, to rådne svinekamme og et delvist råddent skærebord indsølet i gammelt blod. Lokalet havde heller ikke den lovpligtige skadedyrssikring, og der var fri adgang for rotter fra afløbet. Yderligere blev der på matriklen ulovligt opbevaret slagteaffald i sorte affaldssække.

Rejseholdet fandt også en grill beregnet til helstegning af grise. Her lå tirsdag stadig ben- og kødrester fra weekendens produktion. Ejeren kunne heller ikke fremvise den lovpligtige dokumentation for, hvor varerne stammede fra. Det kan dermed ikke afvises, at dyrene er blevet slagtet uden den lovpligtige dyrlægekontrol.

Forbrugere, der har købt fødevarer fra adressen, skal enten kassere dem eller levere dem tilbage til sælgeren, da de kan være sundhedsskadelige.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT DENNE ADVARSEL INTET HAR AT GØRE MED BUTIKKEN MED NAVNET “SLAGTEREN I HØJSLEV”, BELIGGENDE PÅ ​ØSTERRISVEJ 2.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev