thumb-34

Fodboldopstart i Ørslevkloster IF med nye tiltag

20/03-17

De ældste er startet, men de små begynder først til april. Vi snakker selvfølgelig fodboldopstart i Ørslevkloster Idrætsforening, som sætter dette års sæson i gang med fælles fodboldopstart lørdag den 1. april. Traditionen tro, vil der denne dag være pølser og saftevand til alle spillere samt kaffe og the til forældrene.

I år har Ørslevkloster Idrætsforening et par nye tiltag med i lommen, som er påtænkt de yngste medlemmer. Det er nemlig besluttet, at alle børn til og med 1. klasse får gratis kontingent indenfor alle idrætsgrene i foreningen. Derudover ønsker fodboldklubben at få pigerne noget mere med på banen igen, da der de senere år er sket et fald i antallet af piger på de forskellige hold, en tendens, som klubben ønsker at få vendt rundt igen.

-Vi har besluttet at alle børn til og med 1. klasse skal have gratis kontingent, ikke kun til fodbold men indenfor alle idrætsgrene i foreningen. Vi ved, at der er nogle i den aldersgruppe, som ikke går til sport, og det vil vi gerne forsøge at lave om på. Nog-le får måske lov til at starte til håndbold, men efter en måned gider de ikke mere. Så er det at forældrene måske tænker, at nu har de jo betalt kontingent for dette år, og så må barnet vente til næste år, før det kan starte på noget andet. På denne måde her kan børnene prøve det hele uden at det kommer til at koste forældrene noget, fortæller formand for fodboldklubben, Joan Skovgård.

Med hensyn til pigerne, så har foreningen besluttet at de i fodboldklubben vil forsøge sig med rene pigehold. Erfaringer har nemlig vist, at specielt pigerne på de små hold, synes det kan være lidt for voldsomt at skulle spille sammen med drengene. Foreningen håber således, at de på denne måde kan trække flere piger tilbage til klubben. Så med det i mente, håber Ørslevkloster Idrætsforening på et stort fremmøde, når der holdes fælles fodboldopstart den 1. april.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev