thumb-37

Fodboldopstart i Ørslevkloster IF: Mange nye spillere

04/04-17

Weekendens fodboldopstart hos Ørslevkloster IF bød på både pølser, saftevand samt nye spillere. Omkring 70 forventningsfulde børn mødte op til en rigtig god dag, hvor klubben kunne sige velkomme til to nye hold, – et rent pigehold for piger fra 0-2 klasse samt et nyt forældre/barn hold.

Medlem af fodboldudvalget, Joan Skovgård var dog inden opstarten lidt spændt på, hvordan forældrene ville modtage et nyt tiltag, som blev vedtaget i klubben tidligere på året. Et tiltag, som vedrører de små årgange, som nu skal medbringe forældre til træning de første fem gange. Men til stor lettelse, blev det taget godt imod. -Vi har lavet et nyt koncept for de små årgange U5, U6 og U7, hvor vi har bedt forældrene om at være tilstede de første fem gange. Alle gangene får vi besøg af en DBU træner, som skal involvere forældrene i træningen samt spotte, hvilke af dem, der kunne blive mulige trænere.Første gang var i lørdags, og det var virkelig en succes, fortæller Joan Skovgård.

Det blev med andre ord en rigtig positiv dag, som nu har fået sparket fodboldsæsonen hos Ørslevkloster IF rigtig godt i gang.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev