thumb-20

Flot julelysning i hele byen

01/12-20

Den gamle Handels og Håndværkerforening i Søby – Højslev og Dommerby videregav for nogle år siden 56 stk. julehjerter, som blev brugt i Højslev, til Borgerforeningen idet handelsstandsforening- en blev nedlagt.

Borgerforeningen nedsatte et julebelysningsudvalg, hvor Lisbet og Vagn Andersen var de bærende kræfter, de var virkelig et par ildsjæle i dette forløb. Stor tak til dem. Desværre døde Lisbet i juni måned.

I 2015 indsamlede og søgte de fonde m.m. for ialt kr. 110.000. I 2016 / 2017 var der ønske om at udvide julebelysningen til Dommerby. Lene og Svend Åge Mikkelsen var sammen med Karen Juul primus motor i dette store stykke arbejde.

Lene og Svend Åge Mikkelsen er også et par ildsjæle. De har styr på det hele. Kontrollerer om der er lys, hvorfor er der ikke lys osv. Stor tak til dem, fra borgerforeningens julebelysningsudvalg.

Forrige lørdag hang 17 frivillige personer hjerterne op. Stor tak for det lyder det fra borgerforeningen. Hjerterne nedtages den 2. Januar 2021 hvor de samme er klar til at hælpe igen.

Udvalget ønsker at udtrykke stor tak til alle sponsorer der har tegnet kontrakt på julelysene: Hansen Gardiner Min Købmand Thors Malerfirma Calvex Hancock Huseksperten Jordbro Mølle Grus og Sandgrav Nr. Søby Byg I/S Joans Blomsteri JM Autoteknik Dalsgaard Antik Gjerulff & Lassen Tømrermester Ebbe Thisted A/S Skaarup Hair Vognm. Torben Ramsdal Vognm. Peder Abildgaard RTA Bogføreing Saxen Højslev Højslev Helse og Fodklinik Storgaard Gulvafslibning Leo`s Radio Højslev Radio DagliBrugsen Alfa Boudigaard Begravelse Højslev Tegl Dommerby Papir Søby Maskinaktieselskab

Lift i 2020 er udlånt af Byggefirmaet Knudsgaard samt Søby Maskin aktie- selskab.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev