thumb-1

Flere parkeringspladser hos købmanden i Hald

24/05-2016

I efteråret udvidede Niels og Jan Würtz deres Spar-butik i Hald med flere kvadratmeter til varerne. Nu er det antallet af parkeringspladser, der er blevet øget.

– Vi har længe kunnet mærke et pres på parkeringpladsen i spidsbelastningsperio-derne og nu skulle det være, fortæller Niels Würtz.

En jordvold bag butikken er blevet fjernet og det har givet plads til 7 nye parkerings-pladser. Bliver der behov for flere pladser til kundernes biler, kan der gøres plads til flere endnu.

– Nu ser vi, om det bliver nødvendigt med flere pladser, inden vi sætter arbejdet i gang. Det er kun dejligt, at behovet for ekstra parkerings- pladser har været der. Det betyder, at kunderne bakker op om vores butik og de nye tiltag, vi har sat i gang, siger Niels.

Områdefornyelse i Hald by giver lige nu en udfordring for de kunder, der handler hos Spar i Hald. Gravearbejdet gør, at trafikken ikke kan ledes forbi butikken i en periode.

– Det er selvfølgelig frustrerende indimellem, men der kommer det gode med i handlen, at vi får fire ekstra parkeringspladser ud til vejen. Det skal nok blive supergodt, slutter Niels Würtz.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev