thumb-45

Fernisering hos Boudigaard Begravelse

10/04-18

SKIVE: Den kendte kunstner, Mona Jørgensen, fra Galleri M her i Skive udstiller i øjeblikket sin kunst hos Boudigaard Begravelse, Vestergade 14, Skive.

– Vi synes selv, vi har gode rammer til at vise kunst frem i vores lokaler. Min interesse for kunst spiller nok også ind i valget, udtaler Søren Boudigaard. Desuden vil vi gerne byde indenfor, også når man ikke lige står og har brug for en bedemand.
– Vi vil gerne være med til at nedbryde tabuet omkring døden, og det her kan måske være en god anledning til det. Det er vigtigt både for èn selv og ikke mindst sine pårørende, at man får taget stilling til, hvad der skal ske, når vi en dag skal herfra.

Derfor har skiftende kunstnere mulighed for at lave en lille udstilling hos os, siger bedemand Søren Boudigaard. Vi er glade for, at Mona har valgt os til at vise sin spændende kunst frem. Hendes speciale er billedkunst, men hun arbejder også en del med kunstgenstande i raku.

Mona bor med sin familie på Petuniavej her i Skive, hvor hun har sit atelier og galleri. Udover sine kunstneriske evner med at male og arbejde med keramik, er Mona gerne behjælpelig med at lave festsange, og ikke mindst er hun dygtig til indretning i private hjem og for virksomheder.

I anledningen af udstillingen inviterer vi til en lille hyg-gelig fernisering her i forretningen fredag den 13. april fra kl. 16.00 til 18.00.
Alle, der har lyst til at kigge ind, er meget velkomne.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev