thumb-10

Ferie for Alle i MCH samler hele kloden

21/02-17

1.000 udstillere, 60.000 besøgende, uendeligt mange ferier. Ferie for Alle byder indenfor til – bogstaveligt talt – en verden af ferieoplevelser i MCH Messecenter Herning 24.-26. februar 2017. 

Februar er lig med eksotiske temperaturer, badetur, golf-ferie, vandretur, kør-selv-ferie, camping og kroophold. I hvert fald som gæst på Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle.

Hele verden samles i MCH Messecenter Herning 24.-26. februar, og det betyder mulighed for at gøre feriedrømmene til virkelighed.

– Konceptet for Ferie for Alle kan koges ind til en fond af tre ord: Udforsk, drøm og oplev. Tre korte men store ord, som vi og de cirka 1.000 udstillere tager det ganske alvorligt at leve op til. Derfor er messen ikke blot en køb-og-salg-messe. Det er en oplevelse i sig selv, lover projektchef Anders Ladefoged Mortensen og henviser til det store aktivitetsprogram, som blandt andet tæller inspirerende foredrag, konkurrencer og auktioner samt et stort legeområde for de yngste.

Fra Nyhavn til Iran

Bredden i udstillerfeltet er lige så stor som forskelligheden af folks feriedrømme. – Nogle er til telt og mad over bål, andre er til luksus-autocampere, nogle til charter med all inclusive, andre er til noget helt fjerde. Vi prøver at dække det hele. Det kræver udstillere med ekspertisen i orden. Og det har vi, lover Anders Ladefoged Mortensen.

Blandt de nye udstillere er Welcome to Iran, som siden 1973 har arrangeret rejser i Persiens Perle.

Iran er kendt for sine frodige, grønne bjerge, frugtplantager, ørken, magiske paladser, nomader og et folk, som er blandt de mest gæstfrie i verden. I landet, som med sin gæstfrihed modbeviser alle de fordomme, som måtte eksistere, kan rejsen inkludere alt fra storby-travl-hed i Teheran og vandretur til skiferie.

Et andet sted på messen kan besøgende slentre ned af Nyhavn. Nogle af de mest kendte huse fra den københavnske kanal rykker nemlig til Herning under messen. Med til Nyhavn-oplevelsen hører noget godt og dansk til maven. Det sørger Nyhavns Restaurant Hyttefadet for.

– Siden 1937 har Hyttefadet sat hygge, gode grin og historier i centrum. Det gør vi også på Ferie for Alle, hvor vi som altid serverer traditionelle og veltilberedte, danske klassikere som eksempelvis smørrebrød med alt der hører sig til, fortæller Hyttefadets Kasper Korshagen, som medbringer seks kokke og ni tjenere til Nyhavns-restauranten i Herning.

Matador, 18 tons golfbus og camping

I 2015 åbnede forlystelsesparken Bakken “Korsbæk på Bakken”, som er lig med ægte Matador-stemning skabt med rekvisitter og personligheder fra serien. Under Ferie for Alle opstår Skjerns Magasin i Herning, som en del af Bakkens stand. Her kan besøgende møde blandt andre Fru Fernando Møhge og Grisehandler Larsen. Desuden optræder både Pjerrot, Bakkens historiefortæller og Syngepigerne.

Ferie for Alle byder også på Danmarks største golfmesse, som i år kan give et ganske særligt indblik i professionelle spilleres hverdag. Wilson Staff fremviser den nye 18 tons tunge Mercedes Tour Bus, som rummer alle de nyeste teknologier inden for golf og de customfit-faciliteter, der er nødvendige og afgørende for Wilson Staffs professionelle tourspillere.

Årets officielle partner på Ferie for Alle er camping. Det betyder ekstrastort camping-fokus på hele messen. På messen præsenteres samtlige mærker af campingvogne, autocampere og teltvogne på det danske marked samt et kæmpe udvalg af udstyr, fortelte og pladser i både ind- og udland.

Fakta:

Ferie for Alle 2017 foregår i MCH Messecenter Herning fra 24. til 26. februar. Messen er Skandinaviens største feriemesse, byder på over 1.000 udstillere på fem områder: Udland, Danmark, Camping, Udeliv og Golf. Messen finder sted en gang om året og besøges af over 60.000 ferieglade danskere.

Læs mere:

www.ferieforalle.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev