thumb-2

Fælles ledelse hos Troldebo og Ørslevkloster Skole

09/08-2016

Fra 1. august 2016 kom Børnehaven Troldebo og Ørslevkloster skole under samme ledelse.

Nuværende skoleleder Inga Kaastrup bliver øverste leder og nuværende afdelingsleder i Troldebo, Camilla Grøn Madsen bliver fremadrettet USFO-leder med ansvar for børnehave og SFO.

Børnehavebørn og SFO-børn vil fremover holde til både i børnehaven og skolens lokaler. Der vil være fælles morgenåbning i børnehaven for både børnehavebørn og SFO-børn, og ligeledes vil alle børn samles i børnehaven sidst på dagen.

– Vi tror det bliver rigtig godt for både små og store børn at få et bedre kendskab til hinanden. Og ligeledes bliver det nemt for forældre, som møder tidligt eller henter sent, at søskende kan afleveres og hentes samme sted, fortæller Inga Kaastrup.

– Det har været et ønske fra skolebestyrelse, idrætsforeningen og Borgerforeningen i Hald at vi fik etableret en USFO, for at sikre at der bibeholdes institution i Ørslevkloster.

Der arbejdes pt. på at finde et nyt og passende navn til vores nye organisation.

Sammenlægningen af de to afdelinger blev markeret mandag d. 7. august kl. 10, hvor alle børnehavebørn og skolebørn mødtes i skolegården. Der blev sunget sange og derefter var der kagemand i børnehaven.

Ørslevkloster har som den eneste skole i Skive Kommune rullende skolestart, hvilket betyder at børn kan starte i skole i august eller i januar. Den nye organisering passer godt i tråd med dette.

Skolen har ved skolestart 100 elever og der er 22 børnehavebørn. -Vi glæder os til at komme i gang og gribe de muligheder der er for samarbejde i den organisation slutter Inga Kaastrup.

Der er sammensat en ny bestyrelse bestående af to tidligere medlemmer af bestyrelsen for Troldehusene: Veronica Andersen og Gerry Keyes.

Repræsentanter valgt til skole- bestyrelsen er: Kjeld Thorsen, Ingrid Noe og Laila Bak Á Lava samt medarbejderrepræsentanterne: Pædagog Dorthe Stougaard og børnehaveklasseleder Thomas Mikkelsen og ledelsesrepræsentanterne USFO-leder Camilla Grøn Madsen og skoleleder Inga Kaastrup.

Foto: Dommerby Digitalfoto

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev