thumb-22

Få skiftet til vinterdæk hos Kims Auto & Karosseri

05/11-19

– Vi klarer alle former for montering og afbalancering af dæk på personbiler og varevogne, fortæller Kim Slyngborg, indehaver af Kims Auto & Karosseri i Kobberup.

Hos Kims Auto er man klar til at skifte sommerdækkene ud med vinterdæk. Og som altid har Kims Auto et super godt tilbud klar til kunderne.

Godt tilbud på alle dæk

Kims Auto og Karosseri giver også gerne et godt tilbud på alle dæktyper.

– Hvis man ringer og bestiller tid, så kan vi som regel skifte dækkene mens kunden venter. Det tager ikke lang tid, så er bilen klar med nye dæk. Og vi serverer selvfølgelig en god kop kaffe i ventetiden, tilføjer Kim Slyngborg.

Vælg de rigtige dæk

Har du spørgsmål eller ønsker rådgivning i hvilke dæk du bør vælge, er du altid velkommen til at ringe og få en snak om netop din bil. Vi har mange års erfaring indenfor montage af dæk og hjul på alle årstider.

Gratis opbevaring af hjul 

Hos Kims Auto har mange valgt at få opbevaret deres vinter-/sommer hjul.

– Vi skifter dæk for kun 250,- ex. moms, siger Kim som også fortæller at mange har valgt at sætte hjulene på hotel hos Kims Auto. Ydermere kan man vælge at få renset hjulene så de er helt klar til montering både vinter og sommer.

Stort udvalg

Kims Auto & Karosseri tilbyder også service og reparation af alle biler uanset mærke og årgang. Han har 3 lifte på værkstedet, så der er altid plads til en akut skade og en reparation.

Herudover har værkstedet et samarbejde med alle forsikringsselskaber.

Og skulle det blive nødvendigt, så har Kim altid gratis
lånebil når det behøves.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev