thumb-26

Et godt nytår starter hos Hobby Huset

26/12-17

Hos Hobby-Huset på Søbyvej i Højslev har Thomas og kollegaerne travlt. Der er fuld tryk på salget af fyrværkeri og igen i år er der købt ind, sådan der forhåbentligt er et stort udvalg, også til de, som er ude i sidste øjeblik, nytårs-aftensdag helt til kl. 14:00.

I år er det endnu størrere, flottere og mere effektfulde batterier, raketter, fontæner, luftbomber og effektrør der lige nu udgør,  sammen med jordsole, heksehyl, knaldperler, konfettirør og andet godt til årets sidste aften det sortiment, der er allermest interesse for hos Hobby-Husets afdelinger i Stoholm og Højslev.

Den store interesse kommer sig af, at der i år er indkøbt en helt ny og endnu flottere fyrværkeriserie, som samtidig har givet plads til et stort Outletsalg i de to forretninger, hvor der er mange penge, at spare.

Som vanligt køber Hobby-Huset deres nytårsvarer hos en af Danmarks største importører af fyrværkeri – og det er ikke et tilfældigt valg.

Sikkerhed og kvalitet i fokus

– Vi går rigtigt meget op i, at det er gode kvalitetsvarer, vi sælger. Også når det handler om fyrværkeri.
Vores leverandør er kompetent, troværdig og ansvarlig med deres produkter. Det har vi det bedst med. At vi så samtidig kan tilbyde konkurrencedygtige priser på de nytårsvarer, kunderne køber hos os, er en god effekt af, at vi kan købe stort og bredt ind, siger Thomas Hansen

Onsdag kl. 18.30 holder Hobby-Huset demoaften i både Stoholm og Højslev. De håber, at der som vanligt kommer mange kunder, der benytter sig af den gode mulighed for, at se fyrværkeriet live, inden det bliver besluttet, hvilke batterier og raketter, der skal købes til årets helt store festaften.

Man kan med fordel holde øje med Hobby-Husets Facebook-side, hvor der hele ugen er mange konkurrencer med mulighed for fede præmier.

– Der er ikke noget der tyder på, at folk køber mindre fyrværkeri end tidligere. Vi har rygende travlt og kan også godt mærke, at den store aften nærmer sig nu, fortæller Hans Nielsen.

Masser til de mindre

Det er ikke kun de store batterier, raketter og effektrør, der er fokus på hos Hobby Huset. – Vi har også rigtig meget til familiens yngste, som knaldperler, jordsole, heksehyl, konfettispray og meget andet. Vi ser traditionelt mange fædre i selskab med deres børn i årets sidste dage, slutter Hans Nielsen fra Hobby-Huset.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev