thumb-4

Egnsspil var en stor succes

23/08-16

Flot var det, da omkring 800 som i søndags besøgte Bruddal Bakker i solskin for at se det første egnsspil ”Trolden i Bruddal” i Nordfjends.

Det var kulminationen af mange måneders arbejde der løb af staben i går søndag, da Søby-Højslev & Omegns Amatørteater opførte ”Trolden i Bruddal” med stor succes.

Ikke mindre end 800 publikummer skulle de godt 50 skuespillere overtræde for, så spændingen var på det højeste.

Efter velkommen fra Ama-tørteaterets formand Lone Kjærsgård Olesen og skøn sang fra Bruddal Sangkor var der indlæg ved borgmester Peder Christian Kirkegaard.

Derefter tog forfatter Steen Agger publikum tilbage til 1892 hvor man fulgte folkemindeindsamleren Evald Tang Kristensen rundt i Nordfjends for at samle på folkefortællinger og sagn, alt sammen til tonerne fra fårehyrdens benfløjte der gav en helt særlig stemning.

Efter en pause hvor publikum kunne nyde folkedans og egnssange, indledte Steen Agger anden akt hvor tiden blev skruet endnu længere tilbage.

Året var nu 1250 og man mødte trolden Jelse og beboerne i Højslev, og blev med skøn indlevelse fra skuespillerne taget igennem Amatørteaterets fortolkning af Steen Aggers bog.

Lone Kjærsgård Olesen og hele holdet bag Søby-Højslev & Omegns Amatørteater er overvældet over den store opbakning der har været til egnsspillet og håber at kunne lave endnu et egnsspil på et tidspunkt.

Foto venligst udlånt af Bodil Falkenberg

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev