thumb-1

Efterårsnyheder hos Salon Hair

30/09-19

Hos Salon Hair i Skive er efterårets travlhed allerede sat ind og Benny, Helle, Marianne og Lone har netop været på det årlige inspirationskursus.

Denne gang gik turen til Italien og i år var det trends og produkter fra firmaet Trontveit. – Vi er alle afsted hvert år, hvis det kan lade sig gøre, forklarer Benny Enoksen, indehaver af Salon Hair.

Eftårets trends 2019
Der er mange nye frisurer at vælge imellem når det gælder de nye hårtrends, fortæller Benny Enoksen. – Der er især fokus på 90’er stilen, med spænder og rullede dreadlocks i håret, fortæller Benny. – Det bølgede hår og assymetrisk klip er også med her i efterårets nye trends. Herremoden kører lidt i 60’er stilen og ikke helt så kort som de foregående år.

Sunde hårprodukter
I salonen forhandles den lækre biologisk baserede hårserie fra Emme. En serie kunderne er blevet meget glade for. Der er et stort udvalg til næsten alle hud og hårtyper. Bestil en tid hos Salon Hair Man kan booke tid på Salon Hairs hjemmeside www.salonhairskive.dk og samtidig booke tid til at få klippet skægget. Det samme gælder for pigerne, de kan også booke tid til at få rettet bryn og farvet vipper. Man kan også skrive til Salon Hair og blive booket på venteliste, hvis man ikke har fået booket i ordentlig tid. Eller booke fra gang til gang, ringe til os og forhøre om der er en akut tid. Salonen er lukket om lørdagen, men sætter gerne håret til festen og kører gerne ud til kunden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev