thumb-3

Ditte åbner ny salon i Højslev

07/05-18

Først i maj slår frisør Ditte Skaarup Thomsen dørene op til en ny salon på Højslevgårdsvej i Højslev, Skaarup Hair.

Ditte Skaarup Thomsen og hendes mand der er klasselærer for 1. klasse på Vridsted skole, har købt huset af Gerda og Kurt Nielsen, og dermed også fået mulighed for at genåbne en ny frisørsalon. De ventede deres første barn, da muligheden for at købe huset i Højslev bød sig, og de slog til med det samme, da de så mulighederne med en salon i huset.

I mellemtiden er de blevet forældre til en lille pige, salonen er blevet nyrenoveret, og nu er Ditte klar til at åbne første uge i maj. – Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde som frisør hjemme hos mig selv, fortæller hun. – Min barsel slutter nu, og vores datter skal i dagpleje hos Dorthe Balling her i Højslev, så nu er familien også klar til åbningen.

Ditte Skaarup Thomsen er udlært hos Hot’n’tot i Skive i 2010 og efter 7 år i frisør-faget – senest hos Maja V i Skive, har hun nu fået blod på tanden til at starte egen salon. Skaarup Hair er hele familiens frisør, d.v.s. at man kan få klippet, farvet, permanentet og sat håret hos Skaarup Hair. Og skulle man trænge til det, så farver og retter Ditte Skaarup Thomsen også bryn og vipper.

– Det er vigtig for mig at kunden får en god oplevelse når der skal ordnes hår. Der skal være god tid og en kop kaffe/the og hygge samtidig, fortæller Ditte Skaarup Thomsen. Og man kan købe lækre Goldwell produkter til håret, såsom shampoo, conditioner, hårvoks m.m.

Jeg glæder mig rigtig meget til at byde kunderne velkommen fra denne uge og minder om at bestille tid i god tid, da der kan være travlt. Der kan bookes både på hjemmesiden og på facebook. Alle er velkommen i salonen, slutter Ditte Skaarup Thomsen.

Åbningstiderne er:
Mandag: Lukket · Tirsdag: kl. 7.30 -17.00 · Onsdag: kl. 8.30 -16.30 · Torsdag: kl. 8.30 -15.00/19.00-21.00 · Fredag: kl. 8.30 -15.00 · Lørdag: Åbent lige uger kl. 8 -12.00

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev