thumb-30

Der sker ting og sager i Kulturcenter Limfjord

26/08-19

Vi arbejder på højtryk med at renovere, så vi kan byde jer velkommen i endnu smukkere rammer til sæsonens første show med det fantastiske acapella band Straight no Chaser d. 11. September. Det bliver godt!

Sådan skriver Knud Bjerre, direktør i KCL på kulturcentrets facebookside.

– Vi er igang med at gøre klar til en ny sæson og derfor har vi rigtig travlt.

Kiosken får tillagt ekstra 12 kvm. så vi kan forsyne vore gæster med endnu flere lækkerier inden filmen skal ses, forklarer Knud Bjerre. – Vi er desuden ved at male det hele i foyeren og få det shinet op. Vi får tæpper og helt nye designermøbler, så det bliver lækkert og indbydende at være herude i foyeren. Der vil også blive pyntet op med store flotte planter og gardiner. Vi glæder os til at præsentere en helt ny foyer for gæsterne.

Nye biografstole

Den største ændring kommer til at ske i bio 1. Knud Bjerre fortæller at, lige nu har håndværkere travlt, da der bygges om.

– Vi går fra 215 sæder til 139 sæder og det sker fordi, vi gør plads til nogle kæmpe store luksus stole, hvor man rigtig kan ligge og hygge sig mens man ser film, med benstøtte og det hele.

-Vi er færdige herude senest den 11. september når der kommer “Straight no Chaser”, lover Knud Bjerre og slutter af med at sige, han glæder sig til at byde alle velkommen til en ny foyer og en ny bio 1.

Følg med på KCL´s facebook hvor man løbende orienterer om bl.a. nyheder.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev