thumb-17

Dansk Håndbold samles om stort fælles show i Viborg

29/05-18 Billedtekst: – Jeg har personligt selv indstillet Nr. Søby If, fordi vi er den mest fantastiske klub i skive kommune, fortæller John Andersen, formand for Nr. Søby IF. På mandag den 4. juni drager John Andersen og Bo Lauge til Viborg for at overvære Dansk Håndbold Award og måske modtager titlen som årets Håndbold forening 2018.

 

VIBORG: Parterne i dansk håndbold er gået sammen om at indføre et nyt fælles awardshow for at hædre aktørerne i Danmarks førende familiesport.

Dansk Håndbold Award 2018 er et samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, Håndbold Spiller Foreningen og Divisionsforeningen Håndbold og præsenterer derfor det bedste af det bedste inden for alle områder af sporten.

Mandag den 4. juni er der lagt op til en sand håndboldfest i Viborg. Viborg Kommune og håndboldens tre parter har nemlig givet hinanden hånd på, at den midtjyske by i tre år er vært for det nye, store håndboldshow.

Det betyder, at showet de to første år kommer til at foregå i det flotte Viborg Rådhus og i Viborg Stadionhal – og fra 2020 i Tinghallen Kongres- og Musikhus, som vil stå færdig efter en større ombygning.

DHF’s Bredde- og Udvik-lingsudvalg har modtaget 20 indstillinger til Årets Håndboldforening 2018.Udvalget har afgivet deres stemmer og nomineret de tre klubber, der er med i kapløbet om titlen og derfor skal deltage ved Dansk Håndbold Award den 4. juni i Viborg, hvor vinderen afsløres.

Blandt de mange indstillinger har udvalget udpeget de tre klubber, der med flest stemmer kommer med i finalen om at blive Årets Håndboldforening 2018. De tre nominerede foreninger er:

Hadsten Håndbold

Nr. Søby IF

KLG

Håndbold Håndboldens efterhånden faste TV-partner, TV 2, får studie i Viborg Stadionhal, hvorfra TV 2 Sport tager det bedste fra showet med i dækningen af ”Året der gik” i dansk håndbold i forbindelse med turneringsafslutningen for de bedste danske håndboldrækker.

Der forventes en opsætning hvor showet kan huse ca. 2.000- 2.500 gæster.

Repræsentanter fra de tre klubber er inviteret til at deltage ved Dansk Håndbold Award, hvor den endelige vinder af titlen bliver afsløret. Vinderen modtager desuden en check på 20.000 kroner til TRESS-produkter.

Kriterierne for kåringen af Årets Håndboldforening 2018 er følgende: Klubben har et godt foreningsmiljø med aktive med-lemmer og gode frivillige Klubbens værdier er synlige, hvad enten man arbejder med bredden eller eliten Klubben arbejder konstruktivt med medlemsvækst Klubben tilbyder kvalitet i det daglige tilbud.

– Jeg er personligt mega stolt over vi er blandt de 3 nominerede og jeg er endnu mere stolt over det arbejde alle de frivillige går og gør hver dag.dem i gang. Og skulle vi gå hen og vinde, ja så er det jo bare en kæmpe præstation og vi ser at det vi har fået bygget op de sidste 4-6 år, er det rigtige vi gør. Og det vil vi blive ved med at gøre. For alt i verden skal vi blive ved med at være positive, for på den måde, kommer vi længst.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev