thumb-11

Brudekjoler fra Mette DK: Blondekjoler stadig de foretrukne

05/02-18 Som det har været de seneste 3-4 år, er det stadig blondekjoler som er de foretrukne kjoler, når den kommende brud skal vælge kjole til den store dag.

Men i år er der flere som går efter kjoler med ærmer eller kjoler hvor blonden går lidt ud over skulderne, siger Mette Nissen fra Mette DK. Tidligere har det overvejende været råhvide kjoler, og nu kjoler med dæmpede farver som rosa, sand, oyster og lignende farver som vinder meget frem.

Kunder der skal giftes for anden gang og kunder som er lidt oppe i alderen når de bliver gift, vælger ofte kjoler med lidt farve, oplyser Mette Nissen.

Holstebro – ”Brudekjolernes by”
Lige som Silkeborg er bilernes by, er Holstebro nu på vej til at blive Brudekjolernes by. I Holstebro har vi i de seneste 10 år kun været 2. Men for nylig er en ny kjoleforretning kommet til, og endnu én er på vej. Det bliver således svært at komme uden om Holstebro, når man skal vælge kjole til den store dag.

Da vi ikke har stor husleje som i storbyen kan vi også sælge kjolerne lidt billigere her, oplyser Mette Dyrmose Nissen. Udvalget af brudekjoler i Holstebro er i pt. meget stort.

Vi anslår at der er op mod 1000 forskellige modeller at vælge imellem. Alene hos MetteDK har vi mere end 200 brudekjoler.

MetteDK har 10 års jubilæum i april
Det er nu snart 10 år siden at MetteDK slog dørene op for første gang. I starten var det kun brudekjoler og brudesko o. lign. der blev solgt.

– Året efter, besluttede vi også at sælge konfirmationskjoler siger Mette Nissen. Denne beslutning har da også vist sig at være helt rigtigt. Antallet af solgte konfirmationskjoler har været kraftig stigende hvert år. Men i år har vi solgt dobbelt så mange kjoler som sidste år, og er nu uden sammenligning den butik med langt det største udvalg i midt- og vestjylland.

Og det skyldes ikke mindst det forhold, at vi laver kjolerne helt efter kundens ønsker og behov. Men også det store udvalg, på langt over 300 forskellig modeller, og det forhold at vi giver en reel pasgaranti, har betydning for vores succes, fortsætter Mette Nissen.

Produktionsprisen er steget, men prisen på brudekjoler faldet. Langt de fleste brudekjoler bliver syet i Kina. For 10 år siden var det billigt at få produceret i Kina, men det er det langt fra i dag. Flere lande i Asien er kommet godt med, bl.a. Vietnam har stor succes med produktion af kjoler. Men den høje produktionspris i Kina, har ikke fået priserne på brudekjoler til at stige, tværtimod. De lidt dyrere kjoler er faldet mest i pris. Således er en kjole til f.eks. 13.000 kr., nu mulig at sælge til 9-10.000 kr.

Langt de fleste kjoler vi sælger i nu, ligger på 6-8000 kr. og 5-6000 kr., enkelte billigere. Vi har da også kjoler til mere end 8000 kr. og få til over 10.000 kr. Finanskrisen har sluppet sit tag Der har i det seneste halve år været en stigning i prøvning af brudekjoler, og særlig siden årsskiftet har der været en stigning.

Det er et tydelig tegn på at finanskrisen er noget som hører fortiden til. Når der er fremgang i boligsalget, bilsalget og salg af brudekjoler, ja så er det udtryk for at det går godt, og folk igen har mod på at bruge penge, slutter Mette Dyrmose Nissen fra MetteDK i Holstebro.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev