thumb-18

Britiske køretøjer mødes for tredje gang på Skiveegnen

29/05-18 HØJSLEV: Strandet Hovedgaard danner i år rammerne om træffet der samler britiske køretøjer fra hele Danmark, Norge og Sverige, så er du ejer af et køretøj fra Storbritannien er du vel-kommen til at kigge forbi lørdag den 11. august.

Træffet har tidligere var afholdt som Made In Great Britain – Classic Motor Show, men flere ønskede at komme med deres nyere britiske køretøjer og derfor er navnet i år omdannet til det mere mundrette navn: Britisk Motor Show.

Britisk Motor Show er træffet for folk med hang til alt britisk, om det så er biler, busser, lastbiler, motorcyk-ler, traktorer eller varevogne og uanset alder på køretøjet.
Konceptet er det samme som de forrige år, men træfpladsen er rykket og en smuk herregård, Strandet Hovedgaard, danner nu rammen om træffet.

Nordfjends danner rammerne for overnatning, forplejning og de festlige og kulturelle tiltag. Rundt omkring på egnen findes der også flere campingpladser og overnatningsmulig-heder, så gæsterne har rig mulighed for at blive i området op til træffet.
Træffet er et endagstræf, men vi har mange gæster der ønsker at blive i området op til og bagefter træffet og her bruger vore gæster så lidt ekstra tid på en miniferie.
Og når vi nu har sådan en fantastisk egn, så er vi glade for at vi har de perfekte rammer for vore danske gæster men også de gæster der kommer til fra udlandet.
Strandet Hovedgaard danner rammerne om selve træffet, hvor alle køretøjer udstilles og der sker en række aktiviteter igennem dagen. Der bliver mulighed for at få noget godt til ganen, der bliver indendørs pub område, indendørs markedsområder hvor man kan gøre en god handel og vi har flere tiltag i støbeskeen, udtaler Freddy Laursen, formand for Made In Great Britain Association, der er foreningen bag træffet.

Det er vigtigt at understrege at man godt kan deltage i træffet kun om lørdagen på Strandet Hovedgård uden forhåndstilmelding, men arrangørerne vil alligevel gerne have en fornemmelse af hvor mange der deltager og derfor vil en tilmelding være til stor hjælp. Dette sker på BRITISK.dk hvor der også er mulighed for at få mere information.

– Vi håber, at vi får besøg af mange lokale entusiaster som vil komme til Strand-et Hovedgaard med deres britiske køretøjer, og på den måde støtte op om Britisk Motor Show. I skrivende stund er der forhåndstilmeldinger fra over 100 køretøjer, men vi håber at vi i år runder 250 køretøjer, supplerer Freddy Laursen.

Der bliver rig mulighed for at kigge på alle slags køretøjer fra landet som gav os store mærker som: Austin, Bedford, Caterham, engelsk Ford, Jaguar, Land Rover, Leyland, Lotus, MG, Mini, Morgan, Morris, Rover, Sunbeam, Triumph, TVR, Vauxhall, Wolseley og mange andre stolte engelske køretøjer.
Igennem hele weekenden vil der mulighed for at købe dansk og engelsk øl, men også træffets eget øl, MIGB Classic 2018 vil kunne nydes sammen med god mad og andre delikatesser.

Til træffet ankommer en Bedford foodtruck fra Hirtshals, som til dagen har mange engelske specialite-ter på menukortet. To Morris øltrucks kommer fra Viborg, så øllet kan serveres med ægte britisk charme.

Publikum har gratis adgang til Strandet Hovedgaard igennem hele dagen, så vi håber at en masse lokale vil kigge forbi og nyde synet af de mange unikke køretøjer der besøger Skivegnen og Strandet Hovedgaard til Britisk Motor Show den 11. august.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev