thumb-41

Børneteater blev en kæmpe succes

14/03-17

I weekenden prøvede 30 børn kræfter med teaterlivet, da de på fremragende vis fremførte de tre eventyr – Guldlok og de små bjørne, Svinedrengen og Klodshans for både forældre, søskende og bedsteforældre i Nr. Søby Forsamlingshus. Bag arrangementet stod Søby-Højslev & Omegns Amatørteater, som betragter hele arrangementet som en stor succes.

– Vi havde en fantastisk week-end med glade og meget meget dygtige børn. De var engagerede, glade og meget lærenemme. Mange gik over deres grænser, både hvad angik udklædning, sminke, og det at stå længe på en scene samt det at lære en stribe replikker. Alle medvirkende havde replikker de skulle fremsige og alle havde rollehæfterne med hjemme lørdag aften. Reelt har de øvet i 1½ dag inklusiv udlevering af tøj, pauser og spisepauser – så vi er stolte af det, de fik præsteret. Børnene høstede mange klapsalver for både eventyrerne og de sange, som ledsagede de tre fortællinger, fortæller Lone Kjærsgård Olesen, formand for Søby-Højslev & Omegns Amatørteater.

Det er andet år i træk, at Søby-Højslev & Omegns Amatørteater arrangerer børneteaterweekend, og det har vist sig at være et kæmpe tilløbsstykke.

Klokken 14.00 søndag eftermiddag var forsamlingshuset således fyldt med forældre, søskende og bedsteforældre som fik en brandgod forestil-ling og en dejlig eftermiddag med underholdning kaffe og kage. Den store opbakning til arrangementet har nu fået Søby-Højslev & Omegns Amatørteater til at overveje nogle ekstra tiltag, når der skal planlægges til næste års børneteaterweekend.

-Vi sendte invitationer ud til alle børnene i 1- 4 klasse på de tre skoler i 7840 0mrådet. Vi fik tæt ved 60 tilmeldinger, men havde desværre kun ressourcer til de 30 første tilmeldte. Det har fået os til at overveje at lukke op for 60 børn til næste år, og så måske lade det køre over to weekeende i stedet. Det er jo ikke sjovt at skulle afvise så mange børn. Flere forældre har da også sagt, at de meget gerne stiller op som frivillige, så opbakningen er der, fortæller Lone Kjærsgård Olesen.

Weekendens arrangement er med til at understøtte det lokale sammenhold og samarbejde, som ligger Søby-Højslev & Omegns Ama-tørteater meget på sinde.

Det er nemlig hjælpen fra de mange frivillige, som gør det muligt at kunne arrangere sådanne arrangementer som dette.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev